Advert

SOKAKTA KiTAP OKUDULAR!

Ergani Emniyet Müdürlüğü ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda çœMeydanda kitap okuyorum, kitap okumayana meydan okuyorumç kampanyası başlatıldı.

SOKAKTA KiTAP OKUDULAR!
Bu içerik 3347 kez okundu.

 

ilçe Emniyet Müdürü Akın Karatay, kampanya çerçevesinde Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan Atatürk anıtı önünde yaklaşık 300 öğrenci ile birlikte vatandaşların şaşkın bakışları atında kitap okudular.

            Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile “Meydanda kitap okuyorum kitap okumayana meydan okuyorum” kampanyası çerçevesinde yaklaşık 300 öğrenci çarşı merkezinde oturarak kitap okudular. Ergani ilçesinin en işlek caddesi olan Ziya Gökalp Caddesi Atatürk anıtı önünde bir araya gelen kalabalık kitleye ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dünya klasiklerinden oluşan kitaplar dağıtıldı. Öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katılan ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz ile Emniyet Müdürü Akın Karatay, öğrencilerle birlikte vatandaşların şaşkın bakışları altında kitap okudu. Kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığını toplumun her kesimine aktarmak amacıyla böyle bir etkinliğe öncülük ettiklerini belirten ilçe Emniyet Müdürü Akın Karatay, “Kitap okuyan kişi, huzur ve güvelik açısından toplumda artıdır. ilçemizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için kitap okumayı teşvik etmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” diye konuştu. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine