Advert

ŞAœPHELi PAKET FAœNYE iLE PATLATILDI

Ergani- Dicle Karayolu, toplu konut mevkiinde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından yol kenarına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu.

ŞAœPHELi PAKET FAœNYE iLE PATLATILDI
Bu içerik 3290 kez okundu.
Emniyet birimlerini harekete geçiren şüpheli paket uzun süre karayolunun çift yönlü trafiğe kapanmasına neden oldu. Karayolunu güvenlik çemberine alan emniyet birimleri, bomba imha ekibi gelene kadar araç ve yaya geçişine izin vermedi. Diyarbakır'dan gelen bomba imha ekibi, şüpheli paketi fünyeyle patlattı. 
Edinilen bilgiye göre, Ergani- Dicle karayolunda yol kenarına bırakılan şüpheli valiz, uzman ekipler tarafından fünye ile patlatıldı. ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli valizin bulunduğu noktada güvenlik önlemi aldı. Ergani- Dicle karayolu iki yönlü olarak yaya ve araç trafiğine kapatılmasının ardından, özel kıyafetli bomba imha uzmanı şüpheli paketi incelemeye başladı. Daha sonra fünye ile patlatılan valizin içinde bir ayakkabı bulunduğu anlaşıldı. Bomba imha uzmanlarının çalışmalarını tamamlamasının ardından karayolu tekrar trafiğe açıldı.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı