Advert

A–ĞRENCiLERDEN DESTEK KERMESi

Ergani Kız Anadolu imam Hatip Lisesinde okuyan 9 ve 10. sınıf öğrencileri örnek bir çalışma yaparak okul kütüphanesine kitap almak için kermes düzenledi.

A–ĞRENCiLERDEN DESTEK KERMESi
Bu içerik 3795 kez okundu.
Okul kütüphanesinin güncellenmesi ve yeni kitapların alınabilmesi için arkadaşları ile kermes düzenleme fikrini okul idaresine anlatan öğrenciler gerekli yerlerden izin alınmasının ardından okul kantininde elişi çalışmalar ve yiyecek kermesi düzenledi.
Okul kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla kermes düzenleyen öğrenciler; "Okulumuz yeni bir okul olduğu için kütüphanemizde yeterli derecede kitap bulunmamaktadır. Biz arkadaşlarımızla düşünüp böyle bir yol bulduk. Bu kermes her yıl okulumuz bitene kadar sürecek. Toplanan parayla da kütüphanemizi yenileyeceğiz. Ellerinde fazla kitap olan arkadaşlarımızı okulumuza kitap bağışlamaya davet ediyoruz" dediler. Okul Müdiresi Süheyla Erdil ise öğrencileri örnek davranışları sebebiyle kutlayarak, "Onları çok iyi tanıyorum. Bu öğrencilerimin davranışları diğer öğrencilere de örnek olacak bir davranış" diye konuştu. Kermese şube müdürleriyle birlikte katılarak öğrencilere destek veren ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ise, öğrencileri bu fedakâr davranışlarından dolayı kutlayarak, bu tür etkinliklerin tüm okullara örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi.  
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı