Advert

ERGANi'DE 9 KiŞi TUTUKLANDI

Ergani Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Emniyet ve Jandarma birimlerinin düzenlediği operasyonda, aralarında Ergani Belediye Eş Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, DBP ilçe başkanı ve ESP il Başkanının bulunduğu 9 kişi gözaltına

ERGANi'DE 9 KiŞi TUTUKLANDI
Bu içerik 3985 kez okundu.
ilçe Jandarma Komutanlığında iki gün sorgulanan şüpheliler, önceki gece çıkarıldıkları Ergani Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Diyarbakır Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, örgüt üyeliği ve öz yönetim ilanı için zemin hazırlamaya çalıştıkları ileri sürülen kişiler hakkında 3 aydan bu yana yürütülen çalışmalar kapsamında evlere şafak operasyonu düzenlendi. Ergani Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Emniyet ve Jandarma birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonla, aralarında Ergani Belediye Eş Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, DBP ilçe başkanı ve ESP il Başkanının bulunduğu 9 kişi 'öz yönetim' ilanı yapılması için zemin hazırlamaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 2 av tüfeği, 69 fişek, 4 av tüfeği şok cihazı, av tüfeği alev gizleyen, av tüfeği namlu uzatma borusu, 3 gram esrarla çok sayıda örgütsel içerikli doküman ve kitaplar ele geçirildi. Önceki gece adliyeye sevk edilen 9 kişi çıkarıldıkları Ergani Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı