Ergani'de Bakkal Soygunu

Ergani de bir dükkana giren hırsızlar, dükkanda bulunan yaklaşık 7 bin lira değerindeki sigaraları alarak kayıplara karıştı Sabah saatlerinde iş yerinin soyulduğunu öğrenen Bayık, hırsızların gece dükkana girerek sigaraları çaldığını söyledi.

Ergani'de Bakkal Soygunu
Bu içerik 3483 kez okundu.

Ergani ilçesinde bir dükkana giren hırsızlar, dükkanda bulunan yaklaşık 7 bin lira değerindeki sigaraları alarak kayıplara karıştı

Sabah saatlerinde iş yerinin soyulduğunu öğrenen Bayık, hırsızların gece dükkana girerek sigaraları çaldığını söyledi.

iş yerinin ikinci defa soyulduğunu belirten Bayık, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

Bayık, şöyle konuştu: "Her akşam sigaraları yanıma alırım. Ama dün akşam almadım. Sabah saat 06.00 civarında beni arayıp dükkanımın soyulduğunu söylediler. Dükkanımda 2 kez hırsızlık olayı oldu. Geceleri artık yatamıyorum. Yeter artık. Biran önce hırsızların yakalanmasını istiyorum. Aile arasında toplanan parayla zararı gidermeye çalıştım. Ancak, bu kez nasıl toparlanacağımı ve zararımı nasıl karşılayacağımı düşünüyorum. Gördüğünüz gibi dükkanım Emniyetin kurduğu mobese kamerasına 30 metre yakınlıkta ve tamda dükkanımın görüş alanında Dörtyol göbeğinde işlek bir yerde bulunuyor. Böyle bir yerde bile dükkan soyulabiliyorsa gerisini varsın yetkililer düşünsün. Bu mağduriyetimi kim giderecek? Şimdi nasıl çalışacağım"

Bayık, yetkililerden hırsızlıkla mücadelede daha etkili çalışmalar yürütmesini istedi.
Güvenlik güçleri, soygunla ilgili soruşturma başlattı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi