Advert

Ergani'de uyuşturucu hap ele geçirildi

Ergani Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince zahir tacirlerine yönelik çalışmalar neticesinde durumlarından şüphelenilen bir şahıs üzerinde yapılan arama neticesinde 33 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ergani'de uyuşturucu hap ele geçirildi
Bu içerik 3372 kez okundu.
 Soruşturmayı derinleştiren ekipler, olay ile bağlantılı olduğu ileri sürülen bir kişiyi daha yakalarken, adliyeye sevk edilen iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Ergani Emniyet Müdürlüğünden yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi: "ilçemiz, Kemaliye Mahallesinde durumundan şüphelenilen E.K. isimli şahsın yapılan üst aramısında, 33 adet değişik renklerde uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Derinleştirilen soruşturma çerçevesinde, olay ile bağlantılı olduğu ve uyuşturucu maddeyi sattığı tespit edilen M.B isimli şahsa da ulaşılarak şahıs, idaremiz Şirinevler Mahallesinde yakalanmış, her iki şahsın ifade işlemleri tamamlandıktan sonra Cumhuyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve adli makamlarca her iki şahıs da tutuklanmıştır. Ülkemizin geleceği olan genç nesillerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda yetişmelerini teminen, zehir tacirlerine yönelik sürdürdüğümüz çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir" denildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı