Advert

Ergani Belediyesiç™nden Kocaköyç™e itfaiye

Ergani Belediyesi, ihtiyaç fazlası bir itfaiye aracını, araç sıkıntısı çeken Kocaköy Belediyesiç™ne hibe etti.

Ergani Belediyesiç™nden Kocaköyç™e itfaiye
Bu içerik 3560 kez okundu.

 

Birçok alanda yaptığı hizmetlerle ön plana çıkıp adını duyuran Ergani Belediyesi, sadece ilçe bazında yaptığı hizmetlerle değil, ihtiyacı olan çevre ve kardeş belediyelere sunduğu destek ve yardımlarla da adından söz ettiriyor.

Kocaköy’e dost eli

imkanları kısıtlı olan belediyelerden biri olan Kocaköy belediyesi de en son Ergani Belediyesi’nin dost elini uzatıp yardım ettiği kurumlardan biri oldu. Bir heyetle birlikte Ergani’ye gelen Kocaköy Belediye Başkanı Remzi Çalı, Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın’la görüşerek, sıkıntılarını dile getirdi. Çallı, görüşme sonrası Kocaköy’e eli boş dönmedi.

Yangın söndürme aracı hibe etti

ihtiyaç kapsamında Ergani Belediyesine başvuran Başkan Remzi Çalı’ya Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın destek sözü verdi. Yalçın’ın talimatı ile Ergani Belediyesi’nde kullanılan, ihtiyaç fazlası bir itfaiye aracı Kocaköy’deki yangınlara müdahale etmesi için bu ilçeye gönderildi.

Yangınsız günler dileğiyle

Araç tesliminde konuşan Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, “Araç filomuzda bulunan itfaiye araçlarımızdan birini, Kocaköy Belediyesine hibe ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, yangınsız günler dileğinde bulundu. Kocaköy Belediye Başkanı Remzi Çalı ise, teşekkür konuşmasında, “Sayın Başkana bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. inşallah Allah yerini doldurur.” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı