Advert

Eğitim-Sen Tekin'le Devam

Eğitim-Sen 3 noç™lu şubesi, Şehit öğretmen Aynur Sarı ilkokulu çok amaçlı salonunda 1ç™inci Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Eğitim-Sen Tekin'le Devam
Bu içerik 3582 kez okundu.

Kongreye DBP, HDP ve KURDi-DER yöneticileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Kongre sonunda mevcut Eş Başkan Abdulcabbar Tekin ve yönetimi ile göreve devam kararı çıktı.

            Kongrede konuşan Eğitim-Sen 3 no’lu Şube Eş Başkanı Abdulcabbar Tekin, Ortadoğu ve bölgede yaşananlara değindi. Tekin; “insanların yaşama hakkı ellerinden alınarak aralarında kadınların ve çocukların yanı sıra sağlık, eğitim emekçilerin bile hedef alındığından tutalım sokak ortasından infazların yaşandığı Taybet inan’ın cenazesinin haftalarca sokak ortasında bekletildiği gayri insani hukuksuz bir sürü uygulama ile karşı karşıyayız. AKP iktidarı hastane ve okulları karargâhlara dönüştürerek bütün kamu kurumlarını savaş koşullarına göre yeniden dizayn edilmektedir. Diğer yandan da insanları kamu haklarından mahrum bırakarak ailelerin cenazelerini gömme hakkının bile elinden alındığı 90’ları aşan uygulamalarla karşı karşıyayız” dedi. Tekin’in, konuşmasının ardından mali ve faaliyet raporunu okudu. Yapılan konuşma ve okunan mesajların ardından oylamaya geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Eş Başkan Abdulcabbar Tekin ve yönetimi ile göreve devam kararı çıktı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak