Advert

Erganiç™de A‡im Balık Evi Hizmete Açıldı

Erganiç™de 12 yıldır Balık sektörünün içerisinde yer alan Veysi A‡im, Erganiç™deki Balık eksikliğini gidermek amaçlı A‡im Balık Eviç™ni Erganililerin hizmetine açtı.

Erganiç™de A‡im Balık Evi Hizmete Açıldı
Bu içerik 3659 kez okundu.
Kemaliye Mahallesi Girne sokakta açılan ÇimBalık Evi’nin açılış töreni  yapıldı.
Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Ergani Cumhuriyet savcısı Zülküf  ve çok sayıda vatandaş katıldı. 12 Yıldan bu yana Ergani pazarlarında Hizmet veren Veysi Çim Balık Ev’i açma gereksiniminin nedeni de açıkladı. Çim, “Ergani’de uzun süredir deneyimli çalışanlarımız ile balık sektörünün içerisindeyiz. Ancak bunu yeterli bulmadık, Ergani’de de bu yeterliliğe sahip olan bir balıkçı bulunmadığı için, iş yerimizi açmayı uygun gördük. 
Bizim diğer işletmelerden farkımız, kalitemizin yanı sıra üründeki çeşitliliğimiz, ve organik ürünleri yani deniz ürünlerini kullanmamız olacaktır. Personellerimizin de deneyimi sayesinde kalitemizi çok yakın bir zamanda göstermek istiyoruz. iş yerimiz  aile yeride bulundurmakta, ayrıca Ev ve iş yerlerine siparişlerimiz mevcuttur. Tüm Ergani halkını bekliyoruz.
Amacımız sadece hizmet değil, kaliteli hizmet vermek..” diyerek sözlerini tamamladı. Açılış Töreninde Çim Balık Evi tarafından katılan vatandaşlara balık ikram edildi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak