Advert

Sayan Yeni Kabineyi Değerlendirdi

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, Başbakan'ın açıkladığı 64. hükümetin hayırlı olmasını dilerken, Diyarbakırç™da 2 vekilden birini bakan olarak görmeyi temenni ettiklerini ancak Davutoğluç™nun takdirinin bu doğrultuda olmadığını ifade etti.

Sayan Yeni Kabineyi Değerlendirdi
Bu içerik 3414 kez okundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümeti açıklamasının ardından gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi.
Diyarbakırlı  iki AK Partili Milletvekilinden birisini kabinede bakan olarak görmeyi temenni ettiklerini söyleyen Sayan, Başbakan’ın takdirinin bu doğrultuda olmadığını söyledi. ilk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Ergani’ye hizmet yolunda çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Sayan, şöyle dedi:
“Öncelikle yeni kabinenin oluşması ülkemize ve milletimize tüm Türkiye’ye hayırlı olsun. Değerli vekillerimiz var. Bakanlık yapabilecek derecededir. Biz de Diyarbakır olarak 1 Kasım Seçimlerinde iki vekilden birinin bakan olarak kabinede yer almasını temenni ediyorduk. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın takdiri bu doğrultuda olmadı. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bütün bakanlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni bakanlıklar ve yeni isimler var. Kabineye bunların da yeni sinerji getireceğine inanıyorum. ilk Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde bizler de yeni bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile Ergani’ye hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak