Advert

ERGANi GENA‡LiKTE SAYIN DA–NEMi

Ergani'de Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'ne atanan Turgay Sayın, göreve başladı.

ERGANi GENA‡LiKTE SAYIN DA–NEMi
Bu içerik 3075 kez okundu.
Yeni görev yerinde beraber çalışacağı personelleriyle bir araya gelip tanışan Sayın, yeni mesai arkadaşlarına hitaben yaptığı açıklamada, "Doğma büyüme Erganili bir hemşeriniz olarak sizlerle beraber çalışacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Sizlerle beraber çok güzel işler yapacağımızı ve ilçemizi hem tesisleşme hem de sportif faaliyetler alanından çok daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum" dedi.
"EL BiRLiĞiYLE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ"
ilçenin sportif alanındaki sorunları çok iyi bildiğini anlatan Sayın, "inşallah ilçemizin ileri gelenleri ile birlikte ilçede önemli çalışmalara imza atacağız. Ergani ilçemiz aynı zamanda çok önemli bir turizm merkezidir. ilçemizin turizmin yanında sportif alanlarda kalkınması için hep beraber hayret içerisinde olacağız" diye konuştu. Ergani'de tesisleşme bazında çok önemli işlere imza atıldığını vurgulayan Sayın, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Erganispor ve Ergani Gençlerbirligi son yıllarda özelikle alt yapıda büyük başarılar kazanarak adından söz ettirmişti. Bundan sonraki süreçte Ergani'nin henüz tanışmadığı diğer spor dalları ile de ilgili çalışmalar yapacağız." Sayın, en önemli hedeflerinin ise sporu kentten kırsala, Ergani'nin geniş coğrafyasına yayarak olimpiyatlarda Erganili sporcularında bayrağı dalgalandırması olduğunu ifade etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine