Advert

ENSARiOĞLU; "1 KASIM, KADER SEA‡iMiDiR"

Ergani ilçesinde merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, 1 Kasım'ın Türkiye'nin kader seçimi olduğunu söyledi.

ENSARiOĞLU;
Bu içerik 3169 kez okundu.
Ergani öğretmenevinde merkez ve köy muhtarlarıyla buluşan AK Parti Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, "Milletin çocuklarına gelecek hazırlayanlarla, çocukların geleceğini karartanlar arasında 1 Kasımda bir seçim yapılacaktır. Bu seçim bir kader seçimidir. Biz 7 Haziran'da bize verilen mesajı aldık. Ama birilerinin de çok iyi ders alması lazım. Barış adına, çözüm adına ortaya çıkanların da kendine çeki düzen vermesi lazım. Sizler görevinizi yapıp onlara 80 milletvekili verdiğiniz, ama onlar görevlerini yapamadılar. 1 kasımda yapacağınız tercihle, duble yok yapanla, hendek kazıp bomba koyanlar arasında tercih yapacaksınız" diye konuştu. 
MUHTARLARLA BULUŞMA
Ergani öğretmenevinde düzenlenen yemekli muhtarlar toplantısına, AK Parti Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun yanı sıra, AK Parti Diyarbakır 4. sıra Milletvekili adayı Beran Çelik, Ak Parti ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Muhtarlara yemek yiyen Milletvekili adayları, muhtarların sorunlarını dinleyerek, daha çok çözüm için 1 Kasım genel seçimlerinde destek istediler.
"iSTiKRARA BOMBA ATILDI"
  Muhtar toplantısında konuşan AK Parti Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Ankara'da patlatılan bombanın hedefinin herhangi bir siyasi parti veya sendika olmadığını belirterek, asıl hedefin Türkiye'nin istikrarı olduğunu söyledi. Ensarioğlu: "Bu seçim, üç ay içinde Türkiye'de yapılan ilk seçimdir. Dolaysıyla bu seçim, Türkiye'nin ve Diyarbakır'ın kaderi açısından en önemli seçimdir.  Ortadoğu'daki gelişmelere ve Türkiye'deki siyasal istikrarsızlığın yarattığı boşluğa baktığınız zaman, AK Partinin güçlü bir iktidarına ne kadar ihtiyaç duyulduğu bir kez daha görülecektir. 7 Haziran seçimlerinin ardından çıkan tablodan sonra ortaya çıkan istikrarsızlık, hem ekonomik olarak hem de siyasi anlamda çok büyük krizlerin yaşanmasına sebep oldu. Türkiye'yi zayıf düşürmeye çalışan bir takım güçler, Türkiye'nin Ortadoğu'daki etkinliğini kırmak için maalesef çok ciddi çabalar ortaya koydu. Bunun en büyük örneklerinden birisi de, daha birkaç gün önce Türkiye tarihinin en kanlı saldırısının Ankara'da yapılmasıydı. Yüze yakın insanımızı vahşice katlettiler. Hedef oradaki herhangi bir siyasi parti veya sendika değildi. Orada hedef, Türkiye'ydi. Türkiye'nin istikrarı, birliği ve bütünlüğüydü. Buna rağmen çok şükür emellerine ulaşamadılar, istedikleri kargaşayı Türkiye'de çıkartamadılar."
"1 KASIM TERCiH GÜNÜDÜR"
"AK Parti hükümetinin bugüne kadar yaptığı hizmetleri, Türkiye çok iyi biliyor, Diyarbakır çok iyi biliyor. Bizler iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar başta Kürt sorununun çözümü olmak üzere, siyasal ve ekonomik anlamda devrim niteliğinde ciddi reformlar hayata geçirdik. Bunun yanı sıra hava alanı, duble yollar ve barajlar yapıldı. Hizmet anlamında Diyarbakır'da söz verdiğimiz her şeyi hayata geçirdik. Bizler bunlarla uğraşırken, birileri de hizmetler olmasın diye elinden geleni yapıyor. Bu bakımdan 1 Kasım bir tercih günüdür, halkın iradesinin sandığa yansıyacağı dündür." 
"BÜYÜK ŞEHiR YASASI DEĞiŞECEK"
"Bizler büyükşehir yasasını çıkartırken, dedik ki, katı merkezi yönetime son verip bütün yetkileri yerele devredelim. Artık bütün işi sizin seçeceğiniz insanlar size yapsın. Yetkileri onlara verdik ama onlar halktan aldıkları o yetkiyle halkı tehdit ediyorlar, şantaj yapıyorlar. Oy vermeyene yol ve hizmet yapmayacaklarını söylüyorlar. Sizden güç alarak sizi tehdit etmeye çalışanlara bir dur deyin artık. 1 Kasımda iktidara geldiğimiz takdirde yapacağımız ilk kanunla, yatırım izlemeye bütçe oluşturacağız. Onlar yapmadıkları zaman biz yapacağız. Kimse sizi cezalandıramaz, kimse size bu güçle şantaj yapamaz. Biz buna müsaade etmeyeceğiz."
"ONLARIN HiZMET YAPMA DERDi YOK"
DBP'li yerel yönetimlerin hizmet yapmak gibi bir derdi olmadığını ifade eden Ensarioğlu, "Diyarbakır'ı 15 yıldan fazladır yönetiyorlar, gelinen noktada şehrin geldiği hale bir bakın. 3 gündür patlayan bombadan dolayı protesto yapacaklar diye, temizlik hizmetini bırakıp memleketin her köşesini çöplüğe çevirdiler. Memleketin her yeri kaç gündür toplanmayan çöplerle dolu. Bu mudur, belediyecilik? Kepenk kapatırsın, kendi halkını cezalandırırsın. Protesto yaparsın, çöpleri toplamazsın. Hendek kazar, kendi halkını cezalandırırsın. Bu nasıl protesto? Bir şeyi protesto ederken kendini insanını cezalandırırsan bu halk günü gelir sana sandıkta hesabını sorar" şeklinde konuştu. Öğretmenevindeki programın ardından Milletvekili adayları, ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey'i makamlarında ziyaret etti. Heyet, önceki gün şehit olan polis memuru Özgür Gümüş'ün taziyesine katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.  
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine