Advert

UĞUR'DAN BiR BAŞARI DAHA

Yıllardan beri Ergani ilçesinde dershanecilik alanında başarılarıyla kendini ispatlamış Uğur dershanesi, LYS' de tüm puan türlerinde Ergani birincileri çıkartarak başarılarına bir yenisini ekledi.

UĞUR'DAN BiR BAŞARI DAHA
Bu içerik 3896 kez okundu.
LYS' de MF tüm puan türlerinde Ergani birincisi olan Salih Akıncı ile TM tüm puan türlerinde birinci olan Yunus Çetin, Uğur Dershanesinden çıktı. 
LYS' de MF tüm puan türlerinde Ergani birincisi olan Salih Akıncı ile TM tüm puan türlerinde birinci olan Yunus Çetin'i tebrik eden Ergani Seçenek Uğur Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Malçok, yıllarca Ergani'de dershanecilik alanında gösterilen başarıyı aynı kadro ve aynı kalite ile lise formatında devam ettireceklerini söyledi. Lise kaydı yapacak öğrencileri avantajlı erken kayıt olanaklarından yararlanmaya davet eden Ergani Seçenek Uğur Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Malçok, "Yeni dershane yasasıyla birlikte dershanelerin tarihe karıştığını belirterek, öğrenci ve ebeveynlerin özel lise ruhsatı olmayan kurs ve etüt merkezleri adı altında kaçak faaliyet yürüten kurumlara itibar etmemeleri gerektiğinin altını çizdi.  
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine