Advert

ZiRAAT ODASI VE VAKIFBANK'TAN TARIMSAL AœRETiME DESTEK

Ergani Ziraat Odası, Vakıfbank ile ilçedeki çiftçilerin kullanımı için düşük faizli ve masrafsız kredi protokolü imzaladı.

ZiRAAT ODASI VE VAKIFBANK'TAN TARIMSAL AœRETiME DESTEK
Bu içerik 3337 kez okundu.
Düzenlenen protokol imza töreninde Ergani Ziraat Odası Başkanı izzet Güzel ve Vakıfbank Ergani Şube Müdürü M.Emin Kumlu hazır bulundu. imzalanan protokole göre, Ergani Ziraat Odasına bağlı çiftçiler, Vakıfbank'tan masrafsız, düşük faizli ve uzun vadeli kredi kullanabilecekler. 
GÜZEL; "ÇiFTÇiMiZE iMKÂN SAĞLADIK"
Düzenlenen imza protokolünde konuşan Ergani Ziraat Odası Başkanı izzet Güzel, "Odamız üyelerinin istedikleri zaman kullanabilmeleri amacıyla Vakıfbank ile bir protokol imzaladık. Çiftçilerimizin kullanımına açılan kredi hem düşük faizli, hem masrafsız olarak kullandırılacak. Amacımız tarımsal amaçlı işini geliştirmek ve büyütmek isteyen çiftçilerimizin bu kredi imkânından yararlanmasını sağlamaktır" diye konuştu.
TARIMSAL ÜRETiME DESTEK
Vakıfbank Ergani Şube Müdürü M.Emin Kumlu ise Vakıflar Bankası olarak kurulduğu günden bu yana ülke ekonomisine ve sanayiciye vermiş oldukları desteği üreten çiftçiye de sunacaklarını belirterek şunları söyledi: "Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan bankamız, Ergani Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, Vakıfbank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler. Üretene destek verdiğimizde ülke ekonomisine destek olduğunu bildiğimizden Vakıfbank olarak kesinlikle elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu protokol çiftçimize, Ziraat Odamıza ve Vakıfbank'ımıza hayırlı olsun" dedi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine