Advert

KOA‡YiĞiT; "CHP iŞA‡iNiN, A‡iFTA‡iNiN VE EMEKLiNiN UMUDU"

Ergani ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşlarla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili Adayı Muhsin Koçyiğit, AKP iktidarının Türkiye'de bir rant ve sömürü imparatorluğu kurarak, vatandaşları unuttuğunu söyleyerek, "CHP iktidarı unutulan

KOA‡YiĞiT;
Bu içerik 3700 kez okundu.
 "AKP, iŞÇiYi, ÇiFTÇiYi, EMEKLiYi UNUTTU"
Türkiye'nin birçok kesiminden insanların durumlarının kötü olduğunu söyleyen Koçyiğit, bu durumun Güneydoğu'da daha fazla kendini gösterdiğini ifade etti. Diyarbakır'da esnafın siftah bile etmeden kepenk kapattığı, çiftçilerin ürünlerinin para etmediği, emeklilerin, asgari ücretlilerin geçim sıkıntısı yaşadığı bir kent haline geldiğini belirten Koçyiğit, "AKP iktidarı 'Türkiye'de yapılamayanları biz yaptık' diyor. Kendilerine rant imparatorluğu kurarak, halkımızı yoksullaştırdılar. Emeklileri unuttular, çiftçiyi unuttular, işçiyi unuttular. Kendileri kaçak sarayda lüks odalarda sefa sürerken, halkımız 3 kuruş maaşlarla geçim sıkıntısı çekmektedir. Türkiye'de işsizlik aldı yürüdü, yoksulluk arttı, vatandaşlarımız sosyal yardımlara muhtaç yaşamaktadır. CHP iktidarı unutulan işçi, çiftçi, emekli için yeni bir umuttur. Bizlerde bu umudu boşa çıkarmayacağız" diye konuştu. 
 "EMEKLiLERiMiZiN YÜZÜ GÜLECEK"
CHP'nin projelerinin toplumun her kesiminden insanlara yönelik köklü reformlar içerdiğini ifade eden Koçyiğit, "CHP iktidarında emeklilerin yüzü gülecek ve geçim sıkıntısı çekmeyecekler. En düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak. Ayrıca emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında bire maaş ikramiye verilecek. Halkımızın refah seviyesi artırılacak. Taşeron işçilik sona erecek ve her çalışanın sosyal güvenceleri sağlanacak. Hiç kimse geçim sıkıntısı yaşamayacak. Asgari ücret bin 500 lira olacak. Türkiye'de yoksulluk tarihe gömülecek. Hiç kimse yoksulluk çekmeyecek. ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımlar arttırılacak, dağıtılan yardımlar teşhir edilmeden sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir sistemle verilecek. Geliri olmayan vatandaşlarımıza para yardımlarıyla ihtiyaçlarını görmelerini sağlayacağız" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine