Advert

SAYAN'DAN YAœKSEK OKUL MAœJDESi

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Ergani ziyaretini değerlendirdi. Sayan, Bakan Yılmaz'ın ziyareti sırasında Ergani'nin acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili rapor sunduklarını belirterek ödenek sözü aldıklarını

SAYAN'DAN YAœKSEK OKUL MAœJDESi
Bu içerik 3202 kez okundu.
Açıklamalarda bulunan AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan, "Ergani Meslek yüksek okulu ve 260 Kişilik öğrenci yurdu için talebimizi Sayın Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz Beye sunduk. Sayın Bakanımız, Ergani'ye yeni çok amaçlı ve çok kapsamlı Meslek Yüksek Okulu yapımı için ödenek sözü ve Kültür Merkezi yapımı için talimat verdi. Sayın Bakanımıza vatandaşlarımız adına şükranlarımızı sunuyorum" dedi. 
GENEL SEÇiME DOĞRU
AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, hizmet adına vatandaştan vekâlet almak için yola çıktılarını söyledi. Sayan, yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında adaylarımız ve teşkilat üyeleri ile esnaf ve vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.
Sayan, şöyle konuştu: "AK Parti iktidarının gerçekleştirdiği her projede her hizmette Türkiye'nin kalkınmasının planlandı. 12 yıllık iktidarımız döneminde kentimize çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Şimdi yeniden bir seçim trafiği içerisine girildi. Herkes seçim bildirgesini açıkladı. Bizlerde verdiğimiz her sözün arkasında durarak vaatlerimizi tek tek gerçekleştirdik. Allah'a çok şükür verdiğimiz sözlerden hiçbirinde de Erganili hemşerilerimize mahcup olmadık. Milletvekili adayları ve teşkilat kademeleriyle uyum içerisinde çalışmaları sürdürüyoruz" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine