Advert

HAœDA PAR'DAN GA–RKEMLi ADAY TANITIMI

HAœDA PAR'ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ergani'de düzenlenen aday tanıtım programında halkla buluştu.

HAœDA PAR'DAN GA–RKEMLi ADAY TANITIMI
Bu içerik 3254 kez okundu.
Etkinlikte Ergani'nin sorunlarını gündeme getiren Yapıcıoğlu, iktidardaki partilerin vermeleri gereken hizmeti her seferinde seçim dönemine bıraktıklarını, bu şekilde oy almaya çalışarak iktidarlarını sürdürmeye çalıştıklarını belirtti.
HÜDA PAR Ergani ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programa HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra partinin ilçe teşkilatından çok sayıda isim katıldı.
Programda konuşan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, hükümeti ve yerel yönetimleri eleştirdi. 
"Ergani koca bir köy haline geldi" 
Ergani'nin koca bir köy haline geldiğini ifade eden Yapıcıoğlu; "ilçeye benziyor mu? Buraya gelmeden önce bir STK'yı ziyaret ettik. Ergani gibi bir yerde, suyu açtım birazcık akıyor, birkaç dakika sonra su kesildi. Şu tepelerin arka tarafında gürül gürül su akıyor. Üzerine de Kral Kızı ve Dicle adında iki tane koca baraj yapmışlar. Ama oradan buraya su getirmeyi beceremiyorlar. Doğal gazınız var mı? Yok. Niye başka yerlerde küçük köyler bile bundan istifade edebilirken siz niye tüp gaza mahkûmsunuz? Bir tüpün doğalgaza oranla aylık 70 lira daha pahalı olduğunu biliyorsunuz. Yani her ay 70 lira para cebinizden çalıyorlar." şeklinde konuştu. 
"Nesil ifsat olmuş, toplumsal ahlak çökmüş umurlarında değil"
Uyuşturucu bataklığının her geçen gün çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ve gelecek nesiller için önemli bir tehlike olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, "Günümüz siyasetçileri kendi menfaatleri dışında bir şey düşünmüyor. Uyuşturucu konusunda ciddi bir şey yapılmıyor. Neden biliyor musunuz, insanlar uyuşsun ki bazı şeyleri sorgulamasınlar istiyorlar. Nesil ifsat olmuş, aile yıkılmış, toplumsal ahlak çökmüş umurlarında değil. Türkiye gelirinin arttığını söylüyorlar. Ergani'de bundan istifade eden var mı? Maalesef yok. Siz bu zenginliği tabana yaymadıktan sonra, fakir fukaraya vermedikten sonra, siz zenginler mallarınızı habire katlamışsınız, ama öbür tarafta insanlar aç karnını doyuramıyorsa, bundan dolayı hırsızlık dolayı 3-5 kat artmışsa, bundan dolayı çelik kapıların üstüne 7-8 kilit takıldığı halde insanlar kendi evlerinin içinde kendilerini emniyette hissetmiyorlarsa bu itimat kalmamışsa, gençler uyuşturucu parası bulabilmek için babasını bıçaklayarak öldürüyorsa, bu toplumda ihracat rakamlarını konuşmanın, başka şeyleri konuşmanın zamanı değildir. Toplum çökerse herkes çöker. Herkes bundan nasibini alır. Sokaklarında sapıkların cirit attığı bir memlekette istediğiniz kadar iffetli yaşamaya gayret sarf edin, birisinin sizin eşinize, kızınıza veya size saldıramayacağından emin olamazsınız. Ortalık bataklıksa, o kokudan rahatsız olacaksınız hiç olmazsa. Siz kendi evinizde bir cennet bile kurarsanız, eğer bu evin etrafı cehennemse, eğer her taraf yanıyorsa, siz o cennetinizden de lezzet alamazsınız." ifadelerine yer verdi. HÜDA PAR'ın bir dava için kurulduğunu, bu yolda çalışmakta geri adım atmayacaklarını sözlerine ekleyen ilçe Başkanı M. Emin Buran ise, "HÜDA PAR'ın davası milletin davasıdır. HÜDA PAR millet sevdalısıdır, milletine, memleketine hizmet etmek için bu yola girmiştir" dedi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine