Advert

KIZILAY'DAN YARDIM KAMPANYASI

Ergani Kızılay Derneğince, ilçede maddi durumu yetersiz 200 çocuk ve yetişkin vatandaşa ayakkabı ve giyim malzemesi yardımı yapıldı.

KIZILAY'DAN YARDIM KAMPANYASI
Bu içerik 3246 kez okundu.
Yardım dağıtımına katılan ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, yardım malzemeleri gönderen hayırsever işadamları ve kurumlar ile yardımların ulaştırılmasında aktif rol oynayan Ergani Kızılay Derneğine teşekkür etti.
Ayakkabı ve giyim malzemelerinden oluşan yardımların dağıtım töreninde konuşan Kızılay Derneği Ergani Temsilcisi Süleyman Aslan; "Daha önceden tespit ettiğimiz 200 yoksul vatandaşlarımıza yönelik hazırlıklarımızı tamamladık. Belirlenen listelere göre gönderilen ayakkabı mont ve çeşitli kıyafetleri bugün burada Sayın Kaymakamımızın katılımıyla vatandaşlarımıza dağıtıyoruz.  Göreve geldiğimiz günden bu yana belirli periyortlarla ilçemizde bulunan yoksul vatandaşlarımıza yönelik yardım çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Yükümüz ağır, sorumluluğumuzun fakındayız. Bu anlamda yardımların ulaştırılmasının sağlanmasına destek sunan hayırsever iş adamlarımıza ve kurumlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Kaymakam Yonsuz da yaptığı değerlendirmede; "Kızılay ilçe temsilciliğimize yardım çalışmaları kapsamında gelen 200 kişilik kıyafetleri dağıtıyoruz. Bu anlamda yardımların ulaşmasında katkı sunan hayırsever işadamlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Biz de kaymakamlık olarak sosyal yardımlaşma vakfımız aracılığıyla bu yardımları periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Ancak Kızılay şubemizin bu tür yardım faaliyetleri bizim de yükümüzü hafifletmektedir" dedi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı