Advert

POMPALI TAœFEKLE SALDIRDI

Ergani ilçe merkezinde vatandaşların en yoğun olduğu Ziya Gökalp Caddesi üzerinde akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen M.Y, (20), pompalı tüfekle rast gele kalabalığa ateş etti.

POMPALI TAœFEKLE SALDIRDI
Bu içerik 3299 kez okundu.

Şahısın pompalı tüfeğinden çıkan saçmalar, o sırada duraktan hareket etmekte olan içi yolcularla dolu bir şehir içi hat minibüsünün camına isabet ederken, şans eseri yolculardan ve sokakta korku içinde yere yatan vatandaşlardan yaralanan olmadı.

            Ziya Gökalp Caddesi üzerinde şehir içi yolcu bekleme durağında servis bekleyen vatandaşlar biranda karşılarında yol boyunca pompalı tüfekle etrafa ateş ederek bağıran şahsı görünce yere yatarak korunmaya çalıştılar. Akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen ve yaklaşık 1 ay önce bir bıçaklı kavgada yeğeni hayatını kaybettiği için bunalıma girdiği belirtilen şahısın tüfeğinden çıkan saçmalar, o sırada durakta hareket etmekte olan içi yolcularla dolu bir şehir içi hat minibüsünün camına isabet etti. Vatandaşların yoğunlukta olduğu caddeye gelen polis ekipleri, çevreye rastgele ateş ederek ara sokaklara kaçan şahsın peşine düştü. Polis ekiplerinin şehir merkezindeki ara sokaklarda elinde pompalı tüfekle dolaşan şahsı yakalamak için yürüttüğü operasyon devam ediyor. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?