Advert

Ergani Okuyor Etkiliği

"Kültürler arası Diyalog ve Kütüphaneler" temasını konu alan 51. Kütüphane Haftası nedeniyle çocuklara ve yetişkinlere yönelik açılacak olan kitap sergisi 31.03.2015 - 05.04.2015 tarihleri arasında açık olacaktır.

Ergani Okuyor Etkiliği
Bu içerik 3279 kez okundu.
Bu hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacaktır. ilk etkinlik 31.03.2015 tarihinde saat 14.00'te Halk Eğitim Merkezi salonunda şiir dinletisi ve KOHA Kütüphane Sistemine kayıtlı çocuk ve yetişkin kategorisinde çok kitap okuyanlardan ilk üçe girenlere verilecek ödül türeni yapılacak. ikinci etkinlik de Ülkemizdeki tüm şehirlerde eş zamanlı olarak 01.04.2015 tarihinde 12.30-13.00 saatleri arasında Ergani Spor Salonu bitişiğindeki belediye parkında "Ergani Okuyor" adlı kitap okuma etkinliği yapılacaktır. ilçe halkını ve özellikle de öğrencilerimizi, yapılacak olan etkinliklerimize katılmaları ve kitap sergimizi gezmelerini bekliyoruz.
Ayrıca Kütüphan-e Türkiye Proje Ofisince internet üzerinde uzaktan eğitim sistemi ile Web Tasarım Eğitim 7 Nisandan itibaren her Salı günü saat 10.00'da ücretsiz eğitim verilecektir. Söz konusu eğitime, isterlerse evlerinde isterlerse Kütüphanemizde katılabileceklerdir. Katılmak isteyenler Kütüphanemize uğrayıp sistem üzerindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir denildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı