Advert

POLiS TORBACIYI SUA‡AœSTAœ YAKALADI

Ergani ilçesinde torbacı diye tabir edilen bir şüpheli, Fevzi A‡akmak Mahallesinde uyuşturucu satışı yaptığı sırada Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan operasyonda suçüstü yakalandı.

POLiS TORBACIYI SUA‡AœSTAœ YAKALADI
Bu içerik 3236 kez okundu.
Üzerinde satışa hazır halde çok sayıda fişek diye tabir edilen esrar maddesi ele geçirilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.   
Önceki gün Ergani Fevzi Çakmak Mahallesinde bir şahsın gençlere uyuşturucu satıldığı ihbarını değerlendiren Ergani Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsı takibe aldı. Yanına yaklaşan kişiye uyuşturucu satarken polisin yaptığı operasyonla suçüstü yakalanan şahsın üzerinde satışa hazır halde çok sayıda fişek diye tabir edilen esrar maddesi ele geçirildi. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ergani'de uyuşturucuya geçit vermeyeceklerini belirten ilçe Emniyet Müdürü Samet Mete Ünsal, "ilçemizde huzur ve asayişin sağlanması için ekiplerimiz gece- gündüz demeden durmaksızın çalışmaktadırlar. Özellikle uyuşturucu madde satışı ve kullanımı konusunda hassasiyet göstermekteyiz. Gençlerimizi zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine göz açtırmayacağız" diye konuştu. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine