Advert

istiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü

Ergani Kaymakamlığı tarafından istiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlendi.

istiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü
Bu içerik 3258 kez okundu.
12 Mart istiklal Marşının Kabulünün 94. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle Ergani Fen Lisesi Okulunda düzenlenen törenle kutlandı.
Ergani Kaymakamı  Eşref Yonsuz, ilçe Jandarma Komutanı Sayın Tolga Çemrek, ilçe Emniyet Müdürü Sayın Samet Mete ÜnsalL, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Aatabey, kurum amirleri, Ergani Halkı ve öğrencilerin katılımıyla yapılan anma programı saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Mehmet Akif’in hayatını anlatan sunum yapıldı. Öğrencileri tarafından hazırlanan Koro, Şiirler, sinevizyon gösterisi ve müzik öğretmenlerinin solo ve koro halinde söyledikleri türküleri konuklar tarafından büyük beğeni topladı.
ilçe genelinden düzenlenen istiklal Marşını Okuma yarışması ve istiklal marşı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı