Advert

Ergani'de halk toplantısı

Ergani ilçesinde, Belediye Eş Başkanları ile DBP, HDP ilçe örgütleri esnaflarla halk toplantılarına devam ediyor.

Ergani'de halk toplantısı
Bu içerik 3211 kez okundu.
Ergani de, Ergani belediye eş başkanları ile DBP, HDP ilçe örgütleri Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek esnaflarla halk toplantısı gerçekleştirdi.  
 Yapılan esnaf ziyaretlerine Ergani Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış, Belediye Meclis Üyeleri, DBP, HDP ilçe Eş Başkanları ile ilçe örgütü yöneticileri katıldı.   Ziyaretlerde esnafın görüş ve önerileri alındı. 
Toplantıda konuşan DBP Ergani ilçe Eş Başkanı Şehmus Doku, “Orta Doğu önemli gelişmeler yaşandığını yapılan hesapları kendi lehimize çevirmemiz gerektiğini belirtti. Orta doğuda kalıcı bir barışın olması için bu yürütülen süreçte başta Kürt insanı olmak üzere destek sunulması gerekir” dedi.  
 Ardında söz alan HDP Ergani ilçe eş başkanı Halil Akçay “Bu seçime Halkların Demokratik Partisi (HDP) adı altında parti olarak seçime giriyoruz. Hassas bir süreçten geçiyoruz, devam eden müzakereler var. Bizim taleplerimiz özgünlüğünde Kürtler için ama Türkiye'nin geneli için istenilen taleplerdir” diye konuştu.  
 Daha sonra sözü alan Ergani Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış, göreve geldikleri günden buyana yaptıkları çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirerek, önümüzdeki dönemde yapacakları projeler hakkında esnafa bilgi verdi. Toplantı soru cevap şeklinde geç saatlere kadar sürdü.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak