Advert

GAœNEŞ ERGANi'YE VEDA ETTi

iki buçuk yıldan bu yana Ergani ilçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra içişleri Bakanlığınca Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Erkan Güneş, ilçeye veda etti.

GAœNEŞ ERGANi'YE VEDA ETTi
Bu içerik 3105 kez okundu.
Güneş yayımladığı veda mesajında, görev süresi içerisinde, asayiş ve huzuru sağlama adına hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak, adil ve tarafsız bir biçimde görev yapmaya çalıştıklarını söyledi. 
Ergani Emniyet Müdürlüğü görevinden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Erkan Güneş yayımladığı veda mesajında şunları söyledi: "Kıymetli Erganililer; 2 Ağustos 2012 tarihinde başladığım Ergani ilçe Emniyet Müdürlüğü görevimden, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü emrine atanmış bulunmaktayım. Görevde bulunduğum 30 aylık süre boyunca, sizin huzurunuzun bizim gururumuz olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan insan haklarına saygıyı ve vatandaş memnuniyetini esas alarak, devraldığımız hizmet bayrağını daha da ilerilere götürme gayretiyle birçok başarılı çalışmaya imza attık. Asayiş ve huzuru sağlama adına tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak, adil ve tarafsız bir biçimde görev yapmaya çalıştık. Her zaman sizleri sevgiyle kucaklayıp, hem iyi hem kötü günlerinizde yanınızda olmaya, yardımınıza koşmaya çalıştık. Görev yaptığım süre içerisinde, sizlerin bana ve teşkilatımıza vermiş olduğu destek, sevgi ve güvenle, Ergani'nin çok daha huzurlu ve güvenli bir ilçe haline gelmesine önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum siz kıymetli Erganililere ve değerli mesai arkadaşlarıma veda ederken; bizlere destek ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerinin kıymetli yöneticilerine ve çalışanlarına, basınımızın değerli temsilcilerine, vefakar Ergani halkı ve esnafımıza; personelim ve kendi adıma canı gönülden teşekkür eder, hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.". 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı