Advert

SAYAN: "BAŞBAKANIMIZI EN iYi ŞEKiLDE AĞIRLADIK"

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen AK Parti Diyarbakır 5. il Kongresini değerlendirdi. Sayan AK Parti Teşkilatları olarak Başbakan Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.

SAYAN:
Bu içerik 3399 kez okundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen AK Parti Diyarbakır 5. il Kongresi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ergani ilçe teşkilatı olarak 3 bin kişiyle kongreye katkı sunduklarını belirten Sayan, Başbakan Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte, Türkiye'nin yeni hamlelerini gerçekleştireceklerini ifade eden Sayan, Diyarbakır'ın Başbakanı bağrına bastığını, kongre sonrasında yeni kadrolarla AK Parti'nin 2023 vizyonuna ulaşmak için yoğun gayret sarf edeceklerini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çözüm sürecine kararlı bir şekilde devam edileceğini aktaran Sayan, çözüm sürecinin, AK Parti'nin bu ülkeye yaptığı en büyük hizmet olduğunu söyledi. Sayan "Genel Başkanımız ve Başbakanımız çözüm sürecinin önemini Diyarbakır'da tüm dünyaya gür sesle ifade etti. Çözüm süreci ile kardeşliğimizi baki kılacağız" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak