Advert

ESNAFA 8 MiLYONLUK CANSUYU VERiLECEK

Ergani Esnaf SanatkA¢rlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 46. Olağan Genel Kongresinde izzet Güzel yeniden başkan seçildi.

ESNAFA 8 MiLYONLUK CANSUYU VERiLECEK
Bu içerik 3111 kez okundu.
Kongrede kendisine güvenoyu veren esnaflara teşekkür eden Güzel yaptığı konuşmada, kredi üst limitini 100 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkardıklarını ifade ederken, hedeflerinin bu yıl içinde durumu uygun bulunan esnafa 8 milyon lira kredi dağıtacaklarını müjdeledi. Güzel; "Kooperatif olarak en büyük hedefimiz esnaf ve sanatkârlarımıza verilen kredilerle esnaf ve sanatkârlarımızı en iyi şekilde kalkındırmak ve üretken hale getirmektir" diye konuştu. 
ESNAFLAR GÜVEOYU VERDi
Ergani Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda düzenlenen toplantıya, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Ekrem Karataş, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Müdürü Müşerref Erdem, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ağa Karaoğlan, Dicle Ziraat Odası Başkanı Mustafa Can, Ergani Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine kayıtlı 514 üyenin 337'si katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde, Güzel yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Ağa Karaoğlan, A. Gani Sümer, Hacı Avcı ve Mehmet Yoldaş getirildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Aykaş ve Musa Yaman seçildi.
"FADAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIZ"
Ergani Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 46. Olağan Genel Kongresinde konuşan izzet Güzel, "Kooperatifimiz tarafından verilen kredilerde üç ayda bir ödemeli vadelendirme süresi daha önce 2 yıl iken şimdi 2, 3 ve 4 yıllık olarak vadelendirilmiştir. Bu vadelendirme süreleri esnaflarımızın takdirine bırakılmıştır. Krediler verilirken esnaflar arasında ayrım yapılmaksızın gerekli şartları taşıyan her esnafımıza kredi verilmiştir. Yönetim kurulumuz esnaflarımız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır."
"2015 YILINDA 8 MiLYON KREDi" 
izzet Güzel; "Kooperatif olarak bizim en büyük hedefimiz, esnaf ve sanatkârlarımıza verilen kredilerle esnaf ve sanatkârlarımızı en iyi şekilde kalkındırmak ve üretken hale getirmektir. Hedefimiz 2015 yılında 8 milyon TL kredi dağıtarak, esnaf kuruluşu olan kooperatifimizi esnafa kredi kullandırma açısından cazip hale getirmektir. Üyelerimizin kullandıkları kredilerin geri ödemelerini düzenli bir şekilde ödedikleri takdirde üst limiti 100 bin TL olan kredi limitini, 150 bin TL ye çıkaracağız" diye konuştu. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak