Advert

Ergani Sele Teslim Oldu

Ergani ilçesinde önceki akşam etkili olan sağanak yağış sonucu 28 ev ve işyeri sular altında kalırken, adeta göle dönen cadde ve sokaklarda sel baskınına uğrayan ev ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Ergani Sele Teslim Oldu
Bu içerik 3446 kez okundu.

Ergani Belediye Eş Başkanı Aygün Taşkın ve DiSKi Müdürü Cengiz Kaymaz, gece yarısına kadar sel baskınlarına müdahaleye giden DiSKi ekipleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

 Önceki gün etkili olan sağanak yağış nedeniyle özellikle Yenişehir semti adeta sele teslim oldu. ilçenin birçok noktasında 28 ev ve işyeri su baskınlarından zarar gördü. DiSKi ekipleri gece boyunca 9 personel, 2 kepçe, 3 vidanjör ile baskınlara müdahale ederken, Ergani Belediye Eş Başkanı Aygün Taşkın da gece geç saatlere kadar ekiplerle birlikte gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye ve DiSKi ekiplerinin bu tür afet durumlarına karşın 24 saat görev başında olduklarını belirten Başkan Taşkın, “Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetleri asgariye indirgemek için ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Biz de ekiplerimizin bu fedakârca çalışmalarını yerinde inceliyoruz” şeklinde konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı