Advert

HAœDA PAR KONGRESi YAPILDI

Hür Dava Partisi (HAœDA PAR) Ergani ilçe Teşkilatı I. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Partinin ilçe Binası'nda gerçekleştirilen kongre Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde yoklama alındı ve divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu mali raporu ve f

HAœDA PAR KONGRESi YAPILDI
Bu içerik 3291 kez okundu.
Kongrede M. Emin Buran üyelere hitap etti. Ekim ayında yapılması planlanan kongrenin 6-7 Ekim olayları nedeniyle ertelendiğini belirten Buran "6-7 Ekim'de partimize yapılan saldırıların benzeri bugün de devam ediyor. Cizre'de parti üyelerimize yönelik saldırılan yapılmış ve bir kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bölgede kendisinden başka kimseye siyaset hakkı tanımayanlar şunu iyi bilsinler ki; HÜDA PAR bölgenin bir gerçeğidir. Onlar da bunu kabullenmek zorundadırlar" dedi. Partilerinin her geçen gün halk tarafından kabullenildiğini belirten Buran; "Hüda Par Ergani Teşkilatı olarak ikinci yılımızı doldurduk. Bu süre zarfında imkânlarımız nispetinde halkımıza ulaştık. Halkımızın bize olan teveccühünü görmekteyiz. Hüda Par olarak halkın inancıyla, örfüyle ve hassasiyetiyle barışık olduğumuz için halkın bize olan teveccühü her geçen gün artmaktadır" ifadelerini kullandı. 
Açılış konuşmasından sonra oylamaya geçildi. Oylamada mevcut başkan M. Emin Buran ve ekibi tekrar seçilerek güven tazeledi. M. Emin Buran kendilerini tekrar seçen üyelere teşekkür etti. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak