Advert

Kaymakam Yonsuz, (SYDV) ç˜ye kayıtlı olan aileleri ziyaret etti

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat A‡elebi ile beraberindekiler ilçede ikamet eden 4 çocuğuyla birlikte yaşayan aileyi evinde ziyaret ederek çocuklarına çeşitli hediye verdi.

Kaymakam  Yonsuz, (SYDV) ç˜ye kayıtlı olan aileleri ziyaret etti
Bu içerik 3259 kez okundu.
Ziyarete Aileler  çocuklarına iş talebinde bulundular. Kaymakam Yosuz, ailenin oğluna iş talebi hakkında şöyle konuştu; ‘’Her şeyden önce biz vatandaşlarımıza kalıcı bir işe sahip olmaları için projeler öneriyoruz. projenizi getirin işinizi kuralım. iş sizden kurmak bizden, mantığıyla yaklaşmak gerekir. ilçemizde bir çok örneği görülmektedir. Bize projelilerle müracaat edenlere iş kurduk.’’ 
Yonsuz, Fakir ve yardıma muhtaç aileleriyle bire bir görüşerek taleplerini ve isteklerini dinliyoruz. Her vatandaşımızın sorunlarıyla, taleplerine cevap vermek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
Bu ziyaret ettiğimiz aileler sürekli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) tarafından gıda ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Bu ailelerimizi ziyaret ederek onlara hem moral olmaya çalışıyoruz. hem de çocuklara bayramlık hediyeler vermeyi uygun gördük" diye konuştu. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’da havai fişek faciası: Damat dahil 10 kişi yaralandı
Diyarbakır’da havai fişek faciası: Damat dahil 10 kişi yaralandı
Diyarbakır’da bu hafta sonu da ulaşım ücretsiz
Diyarbakır’da bu hafta sonu da ulaşım ücretsiz