Advert

AK PARTi'DE KONGRE HEYECANI

AK Parti Ergani ilçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi gerçekleşti.

AK PARTi'DE KONGRE HEYECANI
Bu içerik 3297 kez okundu.
Tek liste ile gidilen kongre sonucunda mevcut Başkan Şükrü Sayan yeniden ilçe başkanı seçildi. Bekir Aral imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen 5. olağan kongreye, Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik, il Başkanı Aydın Altaç, bölge milletvekilleri ve delegeler katıldı. Kongre sonunda güven tazeleyen Başkan Şükrü Sayan, çalışmalara aynı disiplin ve kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.
SAYAN GÜVEN TAZELEDi
4 ay önce atamayla göreve getirilen AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan, partisinin 5. Olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimde güven tazeleyerek mevcut yönetimiyle birlikte görevine devam etti. Kongrede partililere hitaben konuşan Sayan: "Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünde vatandaşlarımız için güzel işler yapmaya gayret gösterdik. Bundan sonraki süreçte de partimizin ve değerli halkımızın yönetimimize gösterdiği teveccühe en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
 ÇELiK: "PKK SÜRECi SABOTE EDiYOR"
AK Parti iktidarının göreve geldiği günden bu yana devrim niteliğinde icraatlar hayata geçirdiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik, hükümet olarak ne zaman ülkenin ve bölgenin kalkınması için uğraştıklarında birilerinin bunu engellemeye çalıştığını söyledi. Çelik sözlerinin devamında şunları söyledi: "Ergani halkının yıllardır beklediği Ergani Barajı projesini hayata geçirmek için ihaleyi tamamlayıp tam da işlerin başlayacağı sürece girilmişken, PKK gelip yüklenici firmayı tehdit etmeye başladı. Biz icraat yapıyoruz, onlar tahribat yapıyor. Kim kötü niyetini sürdürürse sürdürsün, biz insanlarımızı sevmeye ve hoşgörü ortamının oluşması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu bölgenin Musa gibi konuşup, Musa gibi icraat yapanlara ihtiyacı var. Firavunlara ihtiyacı yoktur. Kim ırkçılık ve milliyetçilik üzerine siyaset yapıyorsa Firavun dilini kullanmış olur" dedi.   
OTOGARDA ŞÜPHELi PAKET ALARMI
Öte yandan, Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in partisinin ilçe teşkilatının kongresi için ilçeye girişi sırasında Ergani şehirlerarası otobüs terminali girişindeki yol kenarına bırakılan boş çanta paniğe neden oldu. Çanta içinde bomba ihtimali üzerine olay yerine Diyarbakır'dan bomba imha ekibi getirildi. Geniş güvenlik önlemi altında bomba imha uzmanları tarafından fünye ile kontrollü bir şekilde patlatılan çantanın içinden giyim eşyası çıktı. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak