Advert

Ergani'de Uyuşturucu Madde ve Kalaşnikof Silah Ele Geçirildi

Ergani ilçesinde polis ekiplerince yapılan operasyonlarda 1 adet kalaşnikof silah ile birlikte çok sayıda satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Ergani'de Uyuşturucu Madde ve Kalaşnikof Silah Ele Geçirildi
Bu içerik 3331 kez okundu.

Ergani Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezinde yürütülen operasyonel faaliyetler çerçevesinde; 3 gram esrar maddesi, 5 adet uyuşturucu hap, 16 adet fişeklenmiş esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet birimlerinin bir adreste yaptığı aramada ise 1 adet kalaşnikof silah, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Öte yandan 2 hırsızlık şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

            Ergani Emniyet birimlerinin ilçede asayişi tesis etmeye yönelik yürütülen operasyonel çalışmalar neticesinde; uyuşturucu, uzun namlulu silah ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Öte yandan hırsızlık şüphelisi olarak aranan 2 şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yürütülen faaliyetlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “05.11.2014 günü saat: 01.50 sıralarında ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan bir uygulamada E.C isimli şahıstan (3) gram esrar maddesi ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. 07.11.2014 günü saat:18:00 sıralarında ise Aziziye Mahallesinde durumundan şüphelenilen B.Y. isimli şahsın yere attığı poşet içerisinden 16 adet satışa hazır halde fişeklenmiş esrar maddesi ele geçirilmiştir. Söz konusu iki şahıs adli makamlara sevk edilmiş  olup; tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. 08.11.2014 günü saat: 22:20 sıralarında idaremiz Adnan Menderes Mahallesinde bulunan Bekir Aral Lisesi lojmanlarından O.S ve Ş.T. isimli şahısların kalorifer peteği çaldığı tespit edilmiş ve şahıslar olay yerinde yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş olup; her iki şahısda tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 08.11.2014 günü saat:23:00 sıralarında, yapılan ihbarı değerlendiren ekiplerimiz yapmış oldukları araştırmada, idaremiz istasyon Mahallesinde ikameteden M.Ş.G. in ikametinde Kaleşnikof marka silah bulunduğunun tespit edilmesi üzerine bahse konu ikamette arama yapılmış, yapılan arama sonucu 1 adet Kaleşnikof marka silah, 1 adet Special magnum marka pompalı ruhsatsız av tüfeği, 34 adet dolu Kaleşnikof fişeği, 45 adet pompalı tüfeğe ait dolu fişek ve bir adet Kaleşnikof şarjörü ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak