Advert

OKUL iNŞAATLARI DENETLEDi

Ergani içesinde inşaatları devam eden okullar Vali Yardımcısı Mustafa Can ve ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz tarafundan denetlenerek, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabeyç™den bilgi aldı.

OKUL iNŞAATLARI DENETLEDi
Bu içerik 3617 kez okundu.
Okulların yapımında Millî Eğitim Bakanlığı,  il Özel idaresi ve emeği geçen herkese teşekkür eden il Vali Yardımcısı  Can, ‘’Bugün inşaatlarımızı dolaşarak okullarımızdaki son durumu yerinde görmek, bir aksaklık varsa yetkilileri uyarmak amacıyla incelemelerde bulunuyorum. ilgili arkadaşlarımızla inşaatlarda dolaşarak onların durumunu son halini yerinde görme fırsatı bulduk. Birçok inşaatımız büyük bir hızla devam ediyor. Temennimiz bunları bir an önce tamamlamak ve eğitim öğretime hazır hale getirmek. Yarınımızın geleceği olan çocuklarımıza, gençlerimize daha iyi ortamlarda eğitim vermek için çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve eksiklerimizi gidermek için gerek devletimiz, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum örgütleri işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz şeklinde konuştu.
il Vali Yardımcısı  Can, ‘’Yapılmakta olan okul inşaatları bitirildiğinde Ergani’nin eğitim ve öğretimine büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek, ülkemizde olduğu gibi ilçemiz de kamu yatırımları anlamında büyük bir şantiyeye dönüştü. Ergani özellikle eğitim alanında çok önemli yatırımlar alıyor. Bütün bu yatırımlarla altyapımızı güçlendiriyoruz, eğitim kalitemizi yükseltmeye çalışıyoruz.  Devlet eğitim ihtiyacı olan hiçbir kimsenin dışarıda kalmaması için tüm kurumlarıyla beraber çalışıyor dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı