Advert

TEKNiK DiREKTA–RE çœKOBANEç DAYAĞI

Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyerç™in Erganili Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş, Kobani kentinde yaşanan IŞiD saldırılarına karşı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu.

TEKNiK DiREKTA–RE çœKOBANEç DAYAĞI
Bu içerik 3978 kez okundu.
Elgörmüş'ün mesajlarında IŞiD'le savaşan PYD'ye ilişkin paylaşımlar nedeniyle bazı taraftarlar kulübü basarak takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar'ı tekme tokat döverek hastanelik ettiler. Saldırı olayıyla ilgili gündeme gelen Sarıyer'in Erganili Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş, Ergani Haber Muhabiri Murat Babacan'a özel açıklamalarda bulundu.
"SALDIRILAR ESKi YÖNETiMiN TEZGÂHI"
Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer'in Diyarbakırlı kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş'ün sosyal medya hesabından IŞID'e teki göstererek PYD yanlısı paylaşımlarda bulunmasının ardından, Sarıyerli taraftarların kulübü basarak Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'ı döverek hastanelik etmesinin ardından kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş, yaşanan saldırı olayının kulübün eski yöneticileri tarafından tezgahlandığını belirterek görevinden istifa etti. Yaşanan saldırı olayının ardından görevinden istifa eden Sarıyer Spor Kulübü Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş,  özel açıklamalarda bulundu. Kendisinin Facebook hesabından yaptığı "Kobane" içerikli paylaşımların tamamen insani bir durumdan ibaret olduğunun altını çizen Elgörmüş, saldırı olaylarının perde arkasının farklı olduğunu söyledi. Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş şunları söyledi: "Bölgede yetişen biri olarak, azıcık insanım diyen ve duyarlı her insan gibi Kobane'de yaşanan vahşeti kınayan paylaşımlar yaptım. Bölgede yaşanan bu vahşeti görmezden gelmek bize yakışmayacağı gibi, bunların siyasi alanlara çekilip spora şiddet karıştırılması kadar aptalca bir şey de olamaz. Taraftarın yapmış olduğu saldırı, eski yöneticilerden bazılarının tezgâhıdır. Saldırının amacı, takımı karıştırarak istikrarsızlaştırmak ve yönetimi devirmektir. Bunu yaparken de bizi kullandılar. Bu çok üzücü bir durumdur. Yönetim değişsin diye tertiplenmiş bu tezgâh maalesef medyada siyasi boyut kazanarak spora leke düşürmüştür. Yönetimimiz bu durum karşısında bizim arkamızda durarak görece devam etmemizi istediler ancak; biz can güvenliğimiz olmadığı bir yerde çalışmamız mümkün olmadığı için istifamızı sunduk" şeklinde konuştu. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak