Advert

MUHTARDAN ANLAMLI YARDIM

Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hamit Bıçak, savaştan kaçarak ilçeye yerleşen Suriyeli, Kobanili ve Şengalli 28 aileye yönelik yardım kampanyası başlattı.

MUHTARDAN ANLAMLI YARDIM
Bu içerik 3321 kez okundu.
iskân edilen ailelerin temel yaşam ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçen Adnan Menderes Muhtarı Hamit Bıçak, kendi imkânlarıyla topladığı yardımları mahallesinde ikamet eden 28 aileye dağıttı. 
Ergani Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hamit Bıçak, mahallesine yerleşen Suriyeli ve Kobeneli sığınmacı aileler için yardım kampanyası başlattı. ikamet eden 28 aile için hayırsever vatandaşların da desteğini alan muhtar, 28 ailenin temel gıda ve temizlik maddesi gibi ihtiyaçlarını kapı kapı dolaşarak ailelere teslim etti. Yürütülen yardım çalışmasına ilişkin konuşan Mahalle muhtarı Hamit Bıçak, "Savaştan kaçarak evlerini geride bırakan aileler ilçemize misafir oldu. ilçemize gelen sığınmacıların çoğunluğu Adnan Menderes Mahallemize yerleştirildi. Mahalle muhtarı olarak asli görevimizin yanında ilçemize sığınan mağdur ailelere çoğunluğu kendi imkânlarımızla topladığımız yardımları ulaştırıyoruz. Bu yardımların toplanmasında emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?