Advert

Stadyum madde kullanıcıların yuvası oldu

Ergani ilçesi futbol stadyumunda güvenlik görevlisi olmamasından dolayı, stadyum adeta uyuşturucu madde kullananların meskeni haline geldi.

Stadyum madde kullanıcıların yuvası oldu
Bu içerik 3705 kez okundu.
Bagür Mahallesi’nde bulunan Ergani Spor Stadyumu, güvenlik görevlilerinin olmamasından dolayı uyuşturucu madde kullanan gençlerin mekânı haline geldi. Özellikle karanlık çöktükten sonra stadyuma giden madde kullanan gençler, stadyumu istedikleri gibi kullanıyor. Gruplar halinde stadyuma giden madde kullanıcıları, sahanın içerisine getirdikleri kovalarına su doldurarak uyuşturucu madde çekiyorlar. Esrar çektikten sonra serdikleri halıların üzerinde ise uyuyarak sabahlıyorlar.
Madde kullanıp statta uyuyorlar
Sabah sahaya gidip spor yapmak isteyen Erganililer, uyuşturucu madde kullananlar yüzünden gönül rahatlığı ile spor yapamadıklarını belirtiler. Rahat bir şekilde spor yapamadıklarını ifade eden Yusuf Kaya, “ Sabah namazından sonra sahaya gelip spor yapıyoruz. Her geldiğimizde sahanın bir yerlerinde madde kullanan şahısların halı sererek uyuduklarını görüyoruz. Bu durum bizi rahatsız ediyor. Rahat bir şekilde sporumuzu yapamıyoruz. Akşam buraya gelen kullanıcılar, kovayla esrar çektikten sonra burada uyuyorlar, burası bir nevi bu şahısların mekânı haline gelmiş“ dedi.
Yetkililere çağrı
Sahanın temiz olmadığını da ifade eden Kaya, “ Buraya her kesimden insan gelmektedir. Buraya gelenler attıkları çöpleri temizlemeden ayrılıyorlar ve bu konuda ayrıca bir görevli de yoktur. Burası gerçekten çok vahim bir durumdadır. Buraya gereken hizmetin yapılmasını istiyoruz. Yetkililerin hem uyuşturucu madde kullananlara karşı hem de temizlik konusunda görevlerini yerine getirmeye davet ediyorum“ şeklinde konuştu.      
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak