Advert

ERGANi KAYMAKAMLIĞI'NA EŞREF YONSUZ ATANDI

Vali yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin içişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. 536 mülki idare amirinin yeni yerleri belirlendi. Kararnameye göre, Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Kaymakamlığına atanırken, Ergani Kaymakamlığ

ERGANi KAYMAKAMLIĞI'NA EŞREF YONSUZ ATANDI
Bu içerik 4459 kez okundu.
3 yıldan bu yana Ergani'de başarılı bir çalışma dönemi geçiren sevilen Kaymakam Erdinç Yılmaz, resmi gazete yayımlanan içişleri Bakanlığı kararnamesi ile Sivrihisar'a tayin edildi. Yılmaz'dan boşalan Ergani Kaymakamlığı görevine ise Tunceli Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz getirildi.  
EŞREF YONSUZ KiMDiR?
  1975 yılında Van'ın Özalp ilçesinde doğdu. ilk orta ve lise öğrenimini Van'da tamamladı. Kazandığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. Ankara ve Van barolarında avukatlık stajını tamamladı. 2004 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak çalışmaya başladı. Giresun'un Güce ve Kütahya'nın Saphane ilçelerinde vekâleten çalıştı. ingiltere'nin Leicester kentinde 9 ay süre ile ingilizce eğitimi aldı. 06 Mart 2007 tarihinde çekilen kura ile Ayrancı ilçesinde görev yapmaya başladı. Daha sonra 2008 tarihinde Bingöl Karlıova ilçesinde görev yaptı. 12 Ağustos 2010- 30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kaymakamlık görevi yaptı. 2012 yılından bu yana Tunceli Valiliğinde Vali yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Yonsuz, evli ve 1 çocuk babasıdır.
"DiYARBAKIR'DA DA YERLER DEĞiŞTi"
içişleri Bakanlığı atama kararnamesiyle Diyarbakır'da da bazı görev değişiklikleri gerçekleşti. Yapılan değişiklikle; Diyarbakır Vali Yardımcılığına Çermik Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, Çermik Kaymakamlığına Akçakent Kaymakamı Remzi Demir, Diyarbakır Vali Yardımcılığına Eğil Kaymakamı Taner Bircan, Eğil Kaymakamlığına Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan, Diyarbakır Vali Yardımcılığına Gürün Kaymakamı Kürşat Güleryüz, Diyarbakır Vali Yardımcılığına Diyarbakır il Hukuk işleri Müdürü Gökhan ikitemur, Hazro Kaymakamlığına Dumlupmar Kaymakamı Sercan Gökdemir, Yenişehir Kaymakamlığına Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Sur Kaymakamlığına Karaman il Hukuk işleri Müdürü Memduh Tura, Lice Kaymakamlığına Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu atandı. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine