Advert

VEKiLLER SORUN DEĞiL iŞA‡i DERDiNDE

Ergani devlet Hastanesinde sular durulmuyor. Hastanenin temizlik ihalesinin yapılmasının ardından 1 Nisan tarihinde hastanenin temizlik işlerini devralan firma, 57 personelden 19'unu aynı gün işten çıkarttı.

VEKiLLER SORUN DEĞiL iŞA‡i DERDiNDE
Bu içerik 3164 kez okundu.
 Doktor sıkıntısı yaşanan hastanenin bu sorunlarına kayıtsız kalan bazı milletvekillerinin temizlik firmasına işçi alımı için referans olma yarışına girmeleri tepkiyle karşılandı. 
Aylardan beridir 150 yataklı Devlet Hastanesinde yaşanan uzman hekim sıkıntısı had safhaya ulaştı. Psikiyatri, Nöroloji ve Beyin Cerrahi doktoru olmayan hastanede, Çocuk ve Kadın Doğum gibi branşlarda da eksiklikler yaşanıyor. Hastaneye atanan doktorların geçici görevlendirmelerle başka hastanelere gönderilmesi, buna bağlı olarak vatandaşların aylardır mağdur edilmesi karşısında etkin bir pratik ortaya koyamayan bölge milletvekillerinin, hastanenin temizlik biriminde işten çıkartılan personellerin mağduriyetlerinin giderilmesi yerine kendi referanslarıyla işe adam sokturmaya çabaları tepki topladı. Mazeret gözetmeksizin işten çıkartılan birçok işçi, mağdur edildiklerini belirterek, "Yıllardır evimize ekmek götürdüğümüz işimizden çıkartılarak mağdur edildik. Duyumlarımıza göre bazı milletvekillerimiz, haksız yere işten çıkartılan bizlerin haklarının geri iade edilmesi yönünde telkinde bulunacaklarına, kendi referanslarıyla hastaneye adam sokmak için sağı solu arıyorlar. Aylardır bu hastanede doktor sıkıntısı yaşanıyor. Gelen doktorları bile geçici görevle başka hastanelere gönderip bu halkın mağdur edilmesi karşısında hiçbir şey yapamayan vekillerin hastaneye işçi sokmak için bu kadar çabalamaları bu halka ve emeğimize büyük haksızlıktır" şeklinde tepkilerini dile getirdiler. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi