Advert

BDP'den Seçim A‡alışmaları

BDP Ergani belediye eş başkan adayları, Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesinde köy, mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

BDP'den Seçim A‡alışmaları
Bu içerik 3388 kez okundu.
ilçenin tüm köy ve mahallelerini kapı kapı gezerek ziyaret eden BDP heyeti, seçim broşürleri dağıtarak seçmenlerden destek istedi. 
Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren BDP Ergani eş başkan adayı Ramazan Kartalmış, "Bu dönem gerek komisyonlarımız, gerek eş başkanlarımızla bire bir kenti belli bölümlere ayırarak tüm kapıları çaldık. Çaldığımız her kapıda, BDP'den geldiğimizi ve partiyle ilgili düşüncelerinin ne olduğunu sorduk. Eksiklerimiz nelerdir diye sorduk. Karşılıklı olarak konuştuk, tartıştık bu tür sorunları. Nihayetinde kapıdan çıktığımız zaman da halkımızın partimize olan güveninin her zamankinden fazla olduğunu görmemiz bizi fazlasıyla mutlu etti" dedi.  Ergani'de halkın görüş ve önerilerini dikkate alarak yola çıktıklarını söyleyen Ergani belediye eş başkan adayı Aygün Taşkın ise "Yaklaşık iyi aydır çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın ilk etabında toplam 196 köy ve mezrayı teker teker dolaştık. Köylülerle bir araya geldik, toplantılar gerçekleştirdik. Büyükşehir yasası ile beraber köylerimize götürebileceğimiz tüm hizmetleri aktardık.  Köylerimizden çok büyük ilgi var.  Bu seçimin başta Kürt halk önderi Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünün final yılının olması için bir çaba içerisindeyiz. Bu çabaya köylerdeki halkımızın özellikle büyük bir desteği vardır. 7'den 70'e herkese ulaşarak projelerimizi anlatmaya çalışıyoruz" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi