Advert

"YA A‡ALIŞIN YA BIRAKIN"

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, hükümet konağında temizlik işlerinden sorumlu iŞKUR personelince temizlik işlerinin sağlıklı yürütülmemesi üzerine, görevli personel ve sorumlu kurum müdürlerini koridorda sıraya dizerek fırça çekti.

Bu içerik 3190 kez okundu.
 Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde iŞKUR bünyesinde istihdam edilerek hükümet konağında temizlik için görevlendirilen personelin temizlik görevlerini yerine getirmediğini, bundan en az personel kadar kurum müdürlerinin de sorumlu olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, birçok kere tanık olduğu görevi savsaklamaların haddini aştığını belirterek, işini beğenmeyenlerin istifa etmesini istedi.
"YA ÇALIŞIN YA BIRAKIN" 
Hükümet Konağının Kaymakamlık makamı koridorunda temizlik işlerinden sorumlu hizmetli personeli toplayarak sert bir şekilde azarlayan Kaymakam Erdinç Yılmaz: "Verilen görevler adam gibi yapıldığı sürece değerlidir. Sizin yerinizde olmak isteyen bir sürü insan var. Bu insanlar evlerine ekmek götürebilmek için bir sürü torpil ve kişi araya sokarak işe girmeye çalışıyorlar. Ama sizler maalesef yapmış olduğunuz işin ne büyük nimet olduğunun, evinize ekmek götürebilmenin ne kadar onurlu bir iş olduğunun farkında değilsiniz. içinizde iyi çalışan, görevlerini layıkıyla yerine getiren bazı arkadaşlarınız olabilir, onları tenzih ediyorum. Ancak bu disiplinsizlik, işini doğru yapan arkadaşları da olumsuz yönde etkiliyor. işinden memnun olmayan, beğenmeyen varsa istifa etsin. Ya adam gibi çalışın, ya da bırakın" dedi.
"HERKES iŞiNi DOĞRU YAPARSA"
Yapılan toplantıdan sonra açıklama yapan Kaymakam Erdinç Yılmaz şunları söyledi: "Hükümet Konağımız bünyesinde yeterli sayıda hizmetlimiz olduğu halde işler sorunsuz yürüsün diye buna ilaveten 13 adet iŞKUR personeli istihdam ettik. Vatandaşlarımıza hizmet veren devlet kurumlarının içinde bulunduğu hükümet konağının devlet dairesine yakışır şekilde pırıl pırıl olması gerekmektedir. Ancak yapmış olduğum gözlemlerde, hem hükümet konağımızın iç kısımları hem de dış kısmında temizlik işlerinin sürekli aksadığını müşahede ettim.  Sorumlu ve görevli personeli birkaç kez uyarmama rağmen aksamaların devam ettiğini gördüm. Her şeyle Kaymakam'ın ilgilenmesi gerekmiyor. Sorumlu kurum müdürü arkadaşların koordinasyon ve çalışmaları takip etmesi, ilgilenmeleri lazım. Dolaysıyla sorumlu personelin de burada ihmali var. Görevli personeli bu anlamda ciddi anlamda uyardık. Aynı disiplinsizliğin bir kez daha olmaması hususunda beklentimiz yüksek" şeklinde konuştu. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?