Advert

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, 30 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi parti temsilcileriyle seçim güvenliği toplantısı yaptı.

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Bu içerik 3259 kez okundu.
Kaymakam Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Jandarma Komutanı Binbaşı Recep Cansu ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Toplantı sonunda alınan karar doğrultusunda, seçim kurulunca belirlenen yerler dışında asılan parti bayrakları kaldırıldı.
Kaymakam Erdinç Yılmaz başkanlığında seçim öncesi ve seçim süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda seçimlerin huzurlu, centilmence, adil ve güven ortamında gerçekleşmesi, halkın hür iradesinin sandığa yansıması hususlarında fikir alış verişinde bulunularak, kamu görevlilerinin ve ilçe başkanlıklarının sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına yönelik birbirleriyle iletişim içinde olmalarına dair protokol imzalandı. Seçime girecek siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan Kaymakam Erdinç Yılmaz, "Seçimlerin ilçemizde huzur ve demokratik anlayış içerisinde geçmesi için yaptığımız toplantı sonucunda bazı kanun ve mevzuatların gerektirdiği hususların uygulanması için protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde özellikle her yere rastgele parti bayraklarının asılmaması, parti bayraklarının siyasi parti seçim büroları ve parti ilçe başkanlıkları dışındaki yerlerden kaldırılması kararı aldık. Siyasi parti temsilcileri de yasanın getirdiği bu uygulamaya riayet ettiler" şeklinde konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi