Advert

BDP'ye Katılımlar Devam Ediyor

Ergani ilçesinin tanınmış ailelerinden izci ile Gülbaran aileleri ve Anavatan Partisi ve çeşitli partilerde siyaset yapan Polat ve Karadaş aileleride Barış ve Demokrasi Partisi Ergani ilçe örgütüne katıldılar.

BDP'ye Katılımlar Devam Ediyor
Bu içerik 3158 kez okundu.
Hamza Polat ve Mehmet Karadaş yakınları ile birlikte bundan sonra BDP’ yi destekleyecek. Önceki akşam saatlerinde Ergani Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan BDP seçim bürosunda törenle katılım sağlanırken; aileler yüzler kişi tarafından karşılandı.
BDP Ergani ilçe Başkanı Cavidan Yaman, BDP Ergani belediye eş başkan adayı Ramazan Kartalmış'ın da bulunduğu törende katılım sağlayan aile üyelerine parti rozetleri takıldı. Ardından burada kısa konuşma yapan BDP Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın,"Böyle bir süreçte Kürtlerin birlik ve beraberliğinin önemlidir. Bu dönemde ailelerin partimize katılımını önemsiyoruz. Partimizin kapısı herkese açıktır "dedi
Ardından konuşan izgi ailesinin üyesi Bişar izgi ise, büyük bir çalışmayla AKP'nin bölgede bitirilmesi gerektiğini söyledi. Polat ve Karadaş ailesi yaptığı açıklamada; Bundan sonra akrabaları ile beraber BDP’ yi destekleyeceklerini BDP'ye katılmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade ettiler.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi