Advert

Muhtar Adayından ilginç Kampanya

Ergani Adnan Menderes Mahallesi Muhtar adayı olan halk arasında "MAME" lakaplı Hamit Bıçak, ilginç bir seçim kampanyası başlattı.

Muhtar Adayından ilginç Kampanya
Bu içerik 3539 kez okundu.
Bıçak, "Karanlık Sokakların Aydınlık Yüzü" sloganıyla başlattığı seçim kampanyası çerçevesinde mahalle sınırları içerisindeki sokak aydınlatmaları yanmayan tüm cadde ve sokakları aydınlatmak için 3 bin TL tutarında 75 adet sokak aydınlatma lambası ve 13 adet aydınlatma mekanizması satın alarak çalışmalara başladı. 
"KARANLIK SOKAKLARIN AYDINLIK YÜZÜ"
Ergani Adnan Menderes Mahallesinde muhtarlık için yarışan 7 muhtar adayını geride bırakarak seçimi kazanabilmek için vatandaşlara vaat vermek yerine, daha seçilmeden hizmet üretmeye başladığını belirten muhtar adayı Hamit Bıçak, bugüne kadar hiçbir siyasi parti ve muhtar adayının seçimden önce yapamadığı projeyi hayata geçirdiğini söyledi. Bıçak; "'Karanlık Sokakların Aydınlık Yüzü' sloganıyla başlattığım seçim çalışması çerçevesinde mahallemin karanlık sokaklarını aydınlığa kavuşturmayı hedefliyorum. Kampanyama 3 bin TL bütçe ayırdım. 75 adet sokak aydınlatma lambası ve aydınlatma mekanizması satın alarak DEDAŞ'ın teknik yardımıyla sokaklarımızı aydınlığa kavuşturdum" dedi.
"DEDAŞ'IN YAPAMADIĞINI BEN YAPACAĞIM"
ilçe merkezinde birçok cadde ve sokağın geceleri sokak aydınlatma sorunu yaşadığını ifade eden Hamit Bıçak, "Ben ancak kendi aday olduğum mahalle sınırları içerisinde aydınlatma çalışması yürütebiliyorum. Çünkü bütçem bu kadarına yetiyor. Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan ve vatandaşlarımızın sıklıkla şikâyetçi olduğu hastane caddesinin aydınlatılması noktasında DEDAŞ'la sıkıntı yaşıyorum. DEDAŞ yetkilileri bürokratik engeller öne sürerek hastane caddesi için aldığım sokak lambalarını takamayacaklarını söylüyorlar. Gerekirse burayı da kendi imkânlarımla kendim yapacağım. Belediyeye dilekçe ile başvuru yaparak itfaiyeden araç istedim. Belediye araç verirse direklere lamba takılması için tüm imkânlarımı seferber ederek burasını da aydınlığa kavuşturacağım" şeklinde konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi