Advert

Şube Müdürü Havaya Uçtu

Ergani Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği "Mucit Amca- Küçük Mucitler" adlı bilim gösterisi Ergani'de eğitim gören öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Şube Müdürü Havaya Uçtu
Bu içerik 3437 kez okundu.
Öğrencilere yönelik ilginç deneylerin sergilendiği gösteride deney için sahneye çıkartılan Milli Eğitim Şube Müdürü i.Halil Akboyun'un üfleme ile havaya kaldırılması öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
Bilimin gizemli ve eğlenceli yönlerini ortaya çıkaran ilginç ve şaşırtıcı deneylerden oluşan "Mucit Amca-Küçük Mucitler Bilim Gösterisi" Aynur Sarı Konferans Salonunda 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine izletildi. Elçin Yalçıneli tarafından sunulan gösteride, sıradan atık malzemelerle yapılabilecek şaşırtıcı deneyler yer aldı. Öğrencileri yaratıcılığa ve icada yönlendirilen fen deneylerini öğrenciler büyük bir dikkat ve merakla izlediler. Atık malzemelerle bilimin yasalarını kullanarak neler yapılabileceğinin deneylerle gösterildiği etkinlikte öğrenciler de aktif rol aldılar. Öğrencilerle birlikte deney için sahneye çıkartılan Milli Eğitim Şube Müdürü i.Halil Akboyun'un üfleme ile havaya kaldırılması öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı