Advert

Hüseyinoğlu, destek istedi

Ak Parti Ergani Belediye Başkanı adayı Abbas Hüseyinoğlu, seçim kampanyaları kapsamında esnaf ve köyleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Hüseyinoğlu, destek istedi
Bu içerik 3198 kez okundu.
Hüseyinoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Projeleri, ilçenin ve esnafın durumu hakkında sohbet eden Hüseyinoğlu, daha sonra Çayırbaşı, Tilki, A.Çayan, Han, Buzluca, Kündür, Güneştepe, Akçamelik ve Aydoğdu köy ve mezralarını ziyaret etti. Köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Hüseyinoğlu, bu sorunların çözümü için 30 Mart seçimlerine destek istedi.
Seçimler güven oylamasıdır
Köy sakinlerine hitap eden Hüseyinoğlu, seçimlerin bir güven oylaması olduğuna dikkati çekerek, seçimlerden çıkacak sonucun 12 yıllık süreçte AK Parti'nin sağlıktan eğitime, bayındırlıktan ulaşıma kadar her alanda Türkiye'nin kalkınması yönünde gerçekleştirdiği hizmetler açısından milletin hükümete vereceği bir karne hüviyeti taşıdığını kaydetti. Hüseyinoğlu, 12 yıldan bu yana Hükümetinin yaptığı çalışmaların herkes tarafından takdirle karşılandığını vurgulayarak, “Sayın Başbakanımızın önderliğinde Türkiye her alanda iyiye doğru gidiyor. Hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetler ortadadır. Sağlıktan eğitime, ulaşıma kadar 100 yılda yapılmayan hizmetleri yaptık. Gelen ödenekleri hizmete dönüştüren başta Sayın Kaymakamımız Erdinç Yılmaz olmak üzere ilçemizdeki tüm il Genel Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Tabiî ki köylerde halen eksiklikler vardır. Ancak, yapılan hizmetlerde göz ardı edilemez. 30 Mart sabahı, Ergani yine hizmetlerle tanışacaktır. ilçe merkezinde, kültürel anlamda yapılacak çalışmaları istihdama dönüştüreceğiz. ilçemizde işsizliği sona erdirmek adına da çeşitli projelerimiz vardır” dedi.
Bölgedeki iklime herkes sahip çıkmalı
Hüseyinoğlu, 30 yıl aradan sonra bölgede çatışma ortamının olmadığı, kan ve gözyaşının akmadığı, vatandaşın barış ve sükûnet içerisinde olduğu bir dönemde seçime gidildiğini söyledi. Çözüm süreciyle bölgede oluşan iklime herkesin sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Hüseyinoğlu, “Olası provokasyonlara karşı sağduyulu olup, ilçemizin, huzur ve güven ortamı ile kardeşlik bağlarını güçlendirip, geliştirecek çalışmalar yapmalıyız. Parti olarak bu iklimin tüm ülkede oluşması için çabamızı ortaya koyuyoruz" dedi.
"Seçimde kaybeden çözüm süreci olmasın"
Son bir yılda huzur ve güven ortamının bölgede sağlanmış olmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Hüseyinoğlu, şöyle dedi:
"Münferit olaylar olacaktır. Ancak her şeye rağmen sağduyulu şekilde çözüm sürecinin getirdiği ortamı kalıcı hale getirmek için çaba göstermeliyiz. Bunun kolay sağlanmadığının farkında olmak gerekir. Kaybetmek çok kolay. Biz çözüm sürecine sahip çıkmak zorundayız. Parti olarak derdimiz, Ülke genelinde oluşacak çözüm sürecini kardeşliği önemsiyoruz.” dedi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı