Advert

Esnaftan, Hüseyinoğluç™na coşkulu karşılama

AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu, ilçe Başkanı Bayram Kaya ve partilerle birlikte, Buğday ve Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Yüzlerce esnaf tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Hüseyinoğlu, bu coşkuya hizmetle karşılık ver

Esnaftan, Hüseyinoğluç™na coşkulu karşılama
Bu içerik 3209 kez okundu.
Ziyaretler sırasında konuşan Hüseyinoğlu, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiyi karşılıksız bırakmayacağını belirterek, “30 Mart'tan sonra vatandaşlarımızın huzur ve refahı, esnafımızın en iyi şartlarda faaliyet gösterecek bol kazanç elde etmesi için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın dualarını alıyoruz. Milletle kucaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Belediye başkanlığını kazandıkları takdirde yeni bir enerjiyle ilçeyi marka bir şehir yapacaklarını belirten Hüseyinoğlu, Ergani 'ye hizmetleri ulaştırabilmek için teşkilat olarak var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
Hayal edilmeyen projeleri ilçeye kazandıracağız
Hüseyinoğlu, yeni birçok projeyi gerçeğe dönüştürebilmek için adım attıklarına değinerek, “Hükümetimizin ilçemizde yaptığı bir çok hizmet var. Bunu herkes biliyor. Eğitim, Sağlığa ve ulaşıma kadar projelere imza attık. Atmaya devam edeceğiz. Hayal edilen, hatta birçoğunun hayal bile edilemeyen hizmetleri ilçemize kazandıracağız. Şimdiki amacımız 30 Mart 2014'te yapılacak seçimi kazanabilmektir. Bunun için de kendimize güveniyoruz, örgüt olarak da buna hazırız. Bütün köy ve mahalle temsilcilerimiz bu seçim için ayaktadır” dedi.
Seçimleri en güzel seviyede bitirmeye çalışacağız
Hüseyinoğlu, çok sıkı bir çalışmayla seçimleri en güzel seviyede bitirmeye çalışacaklarını ifade ederek, "Türkiye'de yaşanan uluslararası baskılara rağmen partimize sahip çıkmak zorundayız. Partimizin daha da güçlenerek, bu seçimden önceki seçimlere göre çok daha fazla oy alarak bu işi başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Gönlümüz herkese açık
Oy verirken insanların, bölgemiz için karar verdiğinin farkında olması gerektiğini belirten Hüseyinoğlu, “Bizden hizmet bekleyenlere, bize güvenerek görev verenlere karşı sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bizim herkese gönlümüzü açarak, insanların gönüllerini kazanmak gibi bir sorumluluğumuz var. istediğimiz tek şey; hiç kimseyi ayırt etmeden, herkese gönlümüzü açan, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle herkesi kucaklayan ve kuşatan bir anlayışla siyasetimizi sürdürmektir" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak