Advert

Kılıç iddialı Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ergani Belediye Başkan Adaylığı için Hasan Kılıç'ı aday gösterdi. ilçe Başkanı Mustafa Aslan ve parti yönetimiyle birlikte gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren Kılıç, 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Erg

Kılıç iddialı Konuştu
Bu içerik 3213 kez okundu.
Yaptığı açıklamada Ergani'ye hizmet için yola çıktıklarını belirten CHP Ergani Belediye Başkan Adayı Hasan Kılıç; "CHP olarak 30 Mart yerel seçimlerinde hedefimiz, bu yarışı başarıyla göğüsleyerek seçimden zafer elde edebilmektir" şeklinde konuştu.
Yanında CHP Ergani ilçe başkanı Mustafa Aslan ile gece gündüz seçim çalışmalarını yürüktüklerini, vatandaşımızın iyi ve kötü her günlerinde yanında olmak için koştuklarını söyledi. Hasan Kılıç "Biz uzun zamandır vatandaşımızın iyi ve kötü gününde bir hemşeri olarak yanlarında olmak gayretindeyiz. Seçimlerde vatandaşımızın takdirine tercihine layık olacağız. Vatandaşımızla aramızda karşılıksız candan bir samimiyet oluştu. Biz buna güvenip yolumuza umutla devam ediyoruz. Vatandaşımızın güvenine ve tercihine zarar vermeyeceğiz ve aldığımız güçle Ergani'nin ilçesinin cehresini, tabiî ki geleceğini değiştireceğiz." dedi 
CHP Ergani ilçe başkanı Mustafa Aslan ile "yokluklar içinde Ergani gibi bir yerde Ak parti ile mücadelede geri kalmadan var gücümüzle yolumuza devam ediyoruz. iŞiMiZ ERGANi,GÜCÜMÜZ ERGANi sloganıyla devam ediyoruz sonuna kadar." diye konuşmasını tamamladı.
Hasan Kılıç Özgeçmişi: 1956 Ergani doğumlu Hasan Kılıç, 2002 yılından bu yana CHP'de çeşitli kademelerde görev yaptı. Kılıç, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak