Advert

çœSorunları birlikte çözeceğizç

AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Abbas Hüseyinoğlu, ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi. Köylülere hitap eden Hüseyinoğlu, ortak akılla hareket ederek sorunları birlikte çözeceklerini vurgulayara

çœSorunları birlikte çözeceğizç
Bu içerik 3354 kez okundu.
Hüseyinoğlu, AK Parti iktidarında imkânlarının kullanarak elbirliği ile ilçenin tüm sorunlarının üstesinden geleceklerine inandığını ifade ederek, iktidarları döneminde KÖYDES Projeleri çerçevesinde, hizmet gitmeyen köy bırakmadık. Özellikle, yol ve içme su sıkıntısını yüzde 90 çözdük. iktidarımızın ve Sayın Milletvekillerimizin gayretleriyle eğitim ve sağlık alanında ilçe ve köylerde yaptığımız çalışmalar ortada. Halkımız bunları taktir ediyor. Ve partimize büyük bir teveccüh gösteriyor. Özellikle Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kentimize ve ilçemize verdiği değer yapılan hizmetlerle aşikardir” dedi.
Süreci seçimlerden daha çok önemsiyoruz
Barış sürecinin engellenmeye çalışıldığını ve bunu bölge halkı iyi bildiğini vurgulayan Hüseyinoğlu, “En fazla gözyaşı ve kan bu bölgede döküldü. 30 yıldan buyana ağlayan analarımız oldu. Evlatlarını yitirdiler. Yine Sayın Başbakanımızın girişimleri ile barış süreci başlatıldı. 1 yıldan bu yana devam eden barış süreci nedeniyle artık kan akmıyor, analar ağlamıyor. Bizim için önemli olan barış sürecinin devamıdır. Seçimden önce bu sürecin devamlılığını istiyoruz. Hiçbir süreci bu kadar önemsemedik. Çünkü, dediğim gibi annelerin gözyaşları dindi. Bölgede yaşanan faili meçhul cinayetler tek tek ortaya çıkıyor. Türkiye her anlamda özgür bir ülke olma yolunda ilerliyor. Ne kadar özgürlük o kadar demokrasi’ şiarı ile ülkemiz ekonomik anlamda da kalkınıyor. Ülkemiz artık uluslar arası arenada söz sahibi oluyor. Bütün bunlar, ülkemizin, bölgemizin ve ilçemizin insanları için yapılıyor. Demokratik ve özgür bir ülke ile hizmetler artacaktır” dedi.
Hüseyinoğlu, şöyle dedi:
“Türkiye'de yaşayan herkesle birlikte yeniden inşaa etmenin çabasındayız. Çözüm süresi bunun adıdır. Sorunlarınızı uzlaşarak, konuşarak, tartışarak anlaşarak ama asla kavga etmeden çözmeliyiz. Bugün biz böyle bir sürece sahip çıkar çözüm sürecini ne kadar başarırsak Türkiye'nin sivilleşmesi demokratikleşmesiyle Bölgeye huzur ortamı kazanır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye tarihinde en cesur, en önemli, en anlamlı adımı attı. Bugün Türkiye hala ayaklarından çekilmeye çalışılıp, gelişmesi engellenmeye çalışılıyorsa, bir takım kaotik ortamlar oluşturulmak isteniyorsa bunu en iyi vatandaşlarımız biliyor”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine