Advert

Hüseyinoğlu Seçim Startı Verdi

AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Abbas Hüseyinoğlu gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. 30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek belediye seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Hüseyinoğlu, Ergani'ye hizmet için el birliği ile çal

Hüseyinoğlu Seçim Startı Verdi
Bu içerik 3191 kez okundu.
Gazetemiz Ergani Haber'e bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Abbas Hüseyinoğlu, 30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek belediye seçimlerini değerlendirdi. Hüseyinoğlu yaptığı değerlendirmede: "Halkımızla yeniden buluşmanın sevincini yaşıyoruz. iyi bir hava yakaladık. Ergani bizimle çok iyi hizmetler görecektir. Henüz yolun başındayız şimdiden bir şeyler söylemek için henüz çok erken. Ancak köy köy, mahalle mahalle ve kapı kapı dolaşarak halkımıza kendimiz ve projelerimizi anlatacak; onlardan hizmet için destek isteyeceğiz. Bu seçim sürecinde tüm siyasi parti belediye başkan adaylarına başarılar diliyor, seçim sürecinin kavgasız, adil, barışçıl ve kardeşlik çerçevesinde yürümesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu. 
Hüseyinoğlu Hız Verdi
AK Parti Adayı Hüseyinoğlu, partililer tarafından ilçe girişinde coşku ile karşılandı. AK Parti ilçe binasına geçen Hüseyinoğlu, burada ilçe Başkanı Bayram Kaya ve partililerle görüştü.
Burada da partililere seslenen Hüseyinoğlu, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğunu vurgulayarak, “Başbakanımız gelmiş geçmiş en iyi liderlerden birisidir. Hepimiz ona sahip çıkmalı ve yanında yer almalıyız. Dargınlık ve kırgınlığın zamanı değildir. “El ele verelim ve hizmetin en iyisini Ergani 'e getirelim” dedi
Seçim Bürosunu açtı
Hüseyinoğlu, daha sonra ilçe merkezinde Seçim Bürosu açılışına katıldı. Yoğun bir katılım ile açılışı yapılan Seçim Bürosunun açılışının ardından Hüseyinoğlu, daha sonra mahalle ve köy ziyaretlerinde bulundu. Hüseyinoğlu, 100 yılda yapılmayan yatırım AK Parti iktidarı ile birlikte yapılmaya başlandığına işaret ederek, “Ergani ilçesi’nde özellikle eğitim ve sağlık alanında adeta çığır açıldı. Yine yılların sorunu olan köy yolları ve içme suyu sorunu çözüldü. Ergani’de 30’a yakın ilk ve ortaokul yapılıyor. Belediyeyi kazanmaları durumunda iktidarın nimetlerinden halkımız tamamıyla yararlandıracağız” diye konuştu.
ilçe Başkanı Bayram Kaya ise, Daha önce belirttikleri gibi, AK Parti’ye Belediye başkan adaylığı için başvuran 14 aday adayının şahsiyetli ve değerli olduklarının altını çizerek, “Ancak Genel merkezimiz Abbas Hüseyinoğlu’nu Ergani Belediye Başkan adayı olarak uygun görmüştür. Biz de partimiz ve adayımız için ne gerekirse yapacağız. 30 Mart’ta seçimi kazanarak, mazbatamızı Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi