Advert

Hüseyinoğlu, AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı oldu

AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu, "Bizim derdimiz, sevdamız, niyetimiz tamamen Ergani halkına, milletimize hizmettir. 'Şimdi belediyecilikte değişim zamanı' sloganıyla yola çıkıyoruz" dedi.

Hüseyinoğlu, AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı oldu
Bu içerik 3200 kez okundu.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ergani Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Milli Eğitim il Eski Müdürü Abbas Hüseyinoğlu, Bugün itibariyle resmi olarak adaylığının açıklamasıyla ilk basamağı atıldığını söyledi.
Ev ev gezerek projeleri anlatacağız
Esas görevlerinin bundan sonra başladığını ifade eden Hüseyinoğlu, Ergani 'de AK Parti'ye inanmış, gönül vermiş ve bizlere desteklerini esirgemeyen vatandaşlarım ev ev bizimle birlikte gezerek hazırladığımız projeleri tek tek anlatacağız. Ergani 'de AK Parti belediyeciliğini getirmek için vatandaşlarımdan yardım istiyorum. Ergani 'ye en iyi hizmeti getirmek için bu yola çıktık.
Sorunları ve çözümleri biliyoruz
AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu, Ergani 'de yaşamaktan mutluluk duyan insanların oluşturduğu bir kent olmasını istediklerini belirterek, kentin sorunlarını ve çözümünü bildiklerini söyledi.
Güzel şeyler yapmaya talibiz
Kente şimdiye kadar bir şeyler katıp, değer veren herkese teşekkür eden Hüseyinoğlu, "Biz çok daha güzel şeyler yapmaya talibiz. inşallah halkımızın teveccühü, desteğiyle gece gündüz çalışıp, kentimizi bir marka şehir yapmaya çalışacağız” dedi. Belediye Başkan adayı Hüseyinoğlu, seviyeli, dürüstlük, nezaket kurallarına uyularak bir seçim kampanya yürütülmesini ve 31 Mart sabahı kazananın Ergani halkının olmasını istediklerini bildirdi.
Hizmete ve projeye dayalı bir kampanya yürüteceğiz
Herhangi bir kavga ve kargaşaya meydan vermeden, tamamen hizmete ve projeye dayalı bir seçim kampanyası yürüteceklerini dile getiren Hüseyinoğlu, şunları söyledi:
“Bizim derdimiz, sevdamız, niyetimiz tamamen Ergani halkına, milletimize hizmettir. 'Şimdi belediyecilikte değişim zamanı' sloganıyla yola çıkıyoruz. Halkıyla bir olup gönül köprüsü kuran, 7'den 70'e herkesle aynı duygu ve düşüncede birleşen ve 24 saatinin tamamını halkına hizmet için düşünen bir belediyeciliği vatandaşımıza vaat ediyorum”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak