Advert

Yalçın; "Partimiz için A‡alışacağız"

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partisinden bu dönem aday gösterilmeyen BDP'li Belediye Başkanı Fesih Yalçın, BDP'nin bu dönem aday gösterdiği Ramazan Kartalmış'a başarılar dileyerek partisinin seçimi kazanması için elinden gelen gayreti göst

Yalçın;
Bu içerik 3843 kez okundu.
Yalçın, bundan sonraki siyasi hayatına ilişkin yöneltilen soruya; "Partimizin bundan sonrası için bize vereceği her türlü göreve hazırız. Önceliğimiz, partimizin bu seçim döneminde başarılı bir şekilde çıkması için çalışmaktır" diye konuştu.
Mart ayında yapılacak belediye seçimlerini BDP olarak ezici bir üstünlükle kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Fesih Yalçın, "Görevde olduğumuz süre zarfında partimizin ilkeleri doğrultusunda ilçemizde çok iyi hizmetler yaptık. Bu çalışmaların karşılığını da halkımızdan teveccüh olarak her zaman aldık. BDP siyasetinde önemli olan şahıslar değil, partinin ilkeleridir. Partimiz aday olarak kimi gösterirse göstersin, sonuna kadar destek vererek çalışacağım. Bizler için partimizin ve halkımızın kararı esastır. Bunu hiçbir şekilde tartışmayız. Partimizin bundan sonrası için bize vereceği her türlü göreve hazırız. Önceliğimiz, partimizin bu seçim döneminde başarılı bir şekilde çıkması için çalışmaktır" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak